Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HCG 39,83 çıktı sizce hamilelik var mı kafam karıştı 😢
Merhaba arkadaşlar idrar gebelik testim 2 gündür silik çıkıyordu. Bugün dayanamayıp kan testi verdim ve HCG değerim 39,83 çıktı sizce nasıl var mı birşeyler ?
Merhaba arkadaşlar idrar gebelik testim 2 gündür silik çıkıyordu. Bugün dayanamayıp kan testi verdim ve HCG değerim 39,83 çıktı sizce nasıl var mı birşeyler ?
Degeriniz gebelik olduğunu gösteriyor fakat 2 gunde bir kan verin betanin yükselmesini takip edin. Betanin düzenli yükselmesi lazim kimyasal gebelik vs ihtimalleri hepimiz için var
Degeriniz gebelik olduğunu gösteriyor fakat 2 gunde bir kan verin betanin yükselmesini takip edin. Betanin düzenli yükselmesi lazim kimyasal gebelik vs ihtimalleri hepimiz için var
Çok teşekkür ederim iki gün sonra tekrar vereceğim sevindik ama biraz kirsagimizda kaldı erken öğrenmenin kötü yanı bu sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Düzenli adet olmuyorum ama ilk defa bu kadar gecikti ve ben sökülmesi için maydanoz suyundan tut masajlara kadar herşeyi yaptım sokulme olmayınca idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ve kan verdim canım
Kursağınızda kalan nedir tam olarak sonucunuz pozitif neden kötüyü düşünüyorsunuz 2 günde bir artış önemli değerinizin küçüklüğü veya büyüklüğü değil hemen olumsuz bakmayın