Beta HCG 39,83 çıktı sizce hamilelik var mı kafam karıştı 😢

Turkolog18

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
84
34
8
30
Merhaba arkadaşlar idrar gebelik testim 2 gündür silik çıkıyordu. Bugün dayanamayıp kan testi verdim ve HCG değerim 39,83 çıktı sizce nasıl var mı birşeyler ?

Merhaba arkadaşlar idrar gebelik testim 2 gündür silik çıkıyordu. Bugün dayanamayıp kan testi verdim ve HCG değerim 39,83 çıktı sizce nasıl var mı birşeyler ?
Degeriniz gebelik olduğunu gösteriyor fakat 2 gunde bir kan verin betanin yükselmesini takip edin. Betanin düzenli yükselmesi lazim kimyasal gebelik vs ihtimalleri hepimiz için var

Benimkide 39 du iki gun sonra 150 oldu simdi 7 haftalik keseyide kalp atisinida duyduk cok sukur.
Çok teşekkür ederim iki gün sonra tekrar vereceğim sevindik ama biraz kirsagimizda kaldı erken öğrenmenin kötü yanı bu sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kursağınızda kalan nedir tam olarak sonucunuz pozitif neden kötüyü düşünüyorsunuz 2 günde bir artış önemli değerinizin küçüklüğü veya büyüklüğü değil hemen olumsuz bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…