Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zman yapmıştınız 2.2 den sonraCanım sonucun süpheli 2 gun sonra tekrar kan testi yaptir
Benimde 2.2 cikmisti suphem vardi tekrar yaptırdığımda hamile oldugumu öğrenmistim
Ne zman yapmıştınız 2.2 den sonra
sizin ne kadar geçmişti adetinizden o kadar düşük değerden sonra yükselmiş maşallah ne güzelCanım sonucun süpheli 2 gun sonra tekrar kan testi yaptir
Benimde 2.2 cikmisti suphem vardi tekrar yaptırdığımda hamile oldugumu öğrenmistimİnşallah benim de öyle olur
MaşallahCanim hatırlamıyorum kızım şu an 26 aylık epey zaman gecti
Sagol canimMaşallahSağlıcakla büyüsün
![]()
İnşallah, çok teşekkür ediyorumSagol canim
2 gune belli olur negatif mi pozitif mi
Bence hamilesin
Gebelik olmayınca 0 lı degerler cıkıyor genelde
Ben bu testi kullanmadım hiç ama yumurtlamışsın sanırım . Arka arkaya 3 günü değerlendirin inşallahKızlar merhaba bu benim 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum yani gerçekten yumurtladım mı bilmiyorum
İnşallahİki gün sonra aynı saatte aynı labaratuvarda testi yenile canım. Sonucun umut verici![]()
2 gün değerlendirdikBen bu testi kullanmadım hiç ama yumurtlamışsın sanırım . Arka arkaya 3 günü değerlendirin inşallah![]()
Daha önce de yaşadın demekİnşallah2 ay önce 7 gün geçince kanamam oldu 7.4 değerden sonra düştü inşallah yine öyle olmaz o yüzden umıtlanamoyorum.
İnşallahDaha önce de yaşadın demekinşallah bu sefer öyle olmaz canım güzel düşün olsun
![]()