Yırtılmadığı sürece kondomun geçirgenliği yok, %100 korur. İlişki sonrasi degil ilişki oncesi kontrol yapin. Eşin kondomu taktiktan sonra ucunun balon gibi şişmesi gerek. Bu, delik olmadigini gosterir. Sonra o baloncuktaki havayı boşaltmasi gerek ki içeride patlama:) ihtimali olmasin.

Yine ilişki sonrasi kontrol etmek iyi olur tabii ki.
Kaliteli marka bir kondomun yırtılması mümkün değil.
Bir internet sayfasinda görmüştüm. "Penisime uygun kondom bulamıyorum." diyen erkeklerle dalga geçen bir kadin, kondomu ayağından dizine kadar geçirmiş ve fotoğraflamıştı. Evet size uygun kondom yokmuş diye.

O sebeple soylediklerimi uygularsaniz yirtilma olmaz.
Ben simdiye dek 2 korunma yontemi kullandim. Biri hap biri kondom. Hangisini sevdin dersen hap derim. Hap çok konforlu. Ten tene temas daha güzel.
Yumurtlama günlerinde hap+kondom yapan var. Benim ve esimin bebek sahibi olma engelimiz yok. Biz hap+kondom kullanmadik ama bir sey olmadi.
Sana iki kisi önereceğim, bununla ilgili ya da genel cinsellik ve kadin sağlığı ile ilgili en dogru şeyleri öğreneceğin bir doktor ve bir seksolog. Onlarin youtubedaki videolarini incele. Kafana takilan ne varsa onlarin içeriklerine bakarak doğrusunu ogrenirsin. Seksolog Rayka Kumru, jinekolog Banu Çiftçi.
Her ikisi de mukemmel kadinlar. Sana cok faydasi olur.
Bilinçli ve ogrenmeye açık birisin. Seni çok sevdim. Ne derdin olursa bana ozelden yazabilirsin. Mesajim kapali ama bir yorumuma mesaj atar misin dersen atarim.
Sormak istediklerini ister şimdi ister sonra sorabilirsin.