Beta hcg 4.43 çıktı

Geç döllenme olabilir şüpheli bir değer iki gün sonra tekrar baktır. Ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun?

Geç döllenme olabilir şüpheli bir değer iki gün sonra tekrar baktır. Ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musun?
Normalde günü gününe adet olurdum. Yumurta rezervin az dedi doktor hatta tüp bebeğe yönlendirdi. Ben biraz denemek istiyorum ama bi kaç defa böyle 2 ayda bir adet oldum. Sanırım stresten yada vücudum hamile kalmaya çalışıyor diye yorumladım. Yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum

Bugün beta hcg 4.43 çıktı adetimden 10 gün geçti sizce hamilelik var mı 🥺
4.05 ile öğrendiğim değerim 235 lere kadar çıkmıştı. Evet 5 in altı negatif sayılıyor ama şu an başlangıç aşamasında birşey var demek. Kimyasala da dönebilir, sağlıklı da ilerleyebilir

Merhaba herkeze bende birşey sorucakdim tüp bebek yaptırdım bugün test günüm değerim 6.70 evde iki tane test yaptırdım pozitif ama değerim dusuk anlamdım yarın yine test yaptiricamboyle birşey yasiyan varmı yada çevresinden duyan evdeki testlerin yanlış olma olasılığı varmıdır

Merhaba herkeze bende birşey sorucakdim tüp bebek yaptırdım bugün test günüm değerim 6.70 evde iki tane test yaptırdım pozitif ama değerim dusuk anlamdım yarın yine test yaptiricamboyle birşey yasiyan varmı yada çevresinden duyan evdeki testlerin yanlış olma olasılığı varmıdır
Bence testlerin güvenilirliği yüksek umudunuzu kaybetmeyin ve de güzel haberlerinizi almak isterim ❣️🌸 bana da dua et olur mu 😍

Normalde günü gününe adet olurdum. Yumurta rezervin az dedi doktor hatta tüp bebeğe yönlendirdi. Ben biraz denemek istiyorum ama bi kaç defa böyle 2 ayda bir adet oldum. Sanırım stresten yada vücudum hamile kalmaya çalışıyor diye yorumladım. Yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum
2 gün sonra muhakkak baktır canım olabilir. 24 ile öğrendim ben hamileliğimi sonra katlanarak arttı.
6.70 gebelik var demek ama çok erken henüz yeni kana geçmiş. 2 gün sonra muhakkak tekrar test ver sağlıkla ilerler umarım 🙏

191 çıkmış değerim 6 başlayan iki güne çok şükür herkesin kucağı dolsun insallahhh🙏🙏
Allah razı olsun güzel duanız için ❣️ adetten kaç gün sonra test yaptırdınız 6 çıktı. Doktora sordum bana negatif dedi ve 2 gün sonra tekrar baktır falan demedi 😡 neden ki acaba

Back
X