Beta hcg 4.60

Çok saolun cuma günü de bi katlanır ise biraz rahatliycam :) 4 un altına düşecek diye beklerken 7 olmuş korkudan eşim aradı öğrendi. Ben duymayim diye başka yerde konuştu ben kulaklarımi kapadım duymayim diye yanıma ağlayarak geldi Kıyamam ya çok mutlu olduk

Çok saolun cuma günü de bi katlanır ise biraz rahatliycam :) 4 un altına düşecek diye beklerken 7 olmuş korkudan eşim aradı öğrendi. Ben duymayim diye başka yerde konuştu ben kulaklarımi kapadım duymayim diye yanıma ağlayarak geldi Kıyamam ya çok mutlu olduk
Allah Mutluluğunuzu daim etsin canım stresten uzak dur İş güç yapma ağır kaldırma hiçbir şekilde biyerede uzanma birşeyler almak için inşallah 7 olduysa yükselir korkma Allahın izniyle

Allah Mutluluğunuzu daim etsin canım stresten uzak dur İş güç yapma ağır kaldırma hiçbir şekilde biyerede uzanma birşeyler almak için inşallah 7 olduysa yükselir korkma Allahın izniyle
Amin inşallah inşallah herkesin uçmuş değerler. Doktora sordum progestan da 13 çıktı. Gayet iyi kanına geç geçmiş olabilir dedi inşallah oyledir

Amin inşallah inşallah herkesin uçmuş değerler. Doktora sordum progestan da 13 çıktı. Gayet iyi kanına geç geçmiş olabilir dedi inşallah oyledir
herkesin bir olmaz canım sen içini ferah tut yiyecek ekmeği içecek suyu varsa Rabbimin iziyle gelecektir

gelir gelir :) İnşallah Bu arada benden bu ayda umut yoktu bende 2 ay kürlerle geçircem dua et canım inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim banada bi evlat versin sağlıklı sıhatli
Canim sizde ne problem var. Sakın umutsuzluğa kapılma olur inşallah

Canim sizde ne problem var. Sakın umutsuzluğa kapılma olur inşallah
bende bi problem yok canımda benim ekim ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim şimdide gebe kalamıyorum ocaktan beri korunmayı bıraktık biraz stres yaptım sanırım benim bi kızım var 8 yaşında kardeş istiyor bakalım rabbim verirse bende istiyorum artık geç hamile kalıyormuşum ben

bende bi problem yok canımda benim ekim ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim şimdide gebe kalamıyorum ocaktan beri korunmayı bıraktık biraz stres yaptım sanırım benim bi kızım var 8 yaşında kardeş istiyor bakalım rabbim verirse bende istiyorum artık geç hamile kalıyormuşum ben
Problem olmamasına çok sevindim. Olur ozaman inşallah en kisa zamanda stres yapma yeter

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Tesadüfen açtığım topigi gördüm... tüp bebek zamani çok üzülmüştüm ama şükür vaktin de Rabbim bana da nasip etti :)

Back
X