Beta hcg 4 çıktı

deni12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
283
180
18
Geçtiğimiz aylarda kürtaj oldum hala regl olmadim. Dün kan verdiğimde beta 4 çıkmış. Yarın doktora gideceğim ama böyle olup yükselen var mı? Genelde beta sonucum 2'nin üstünde hiç çıkmazdı bu sefer 4 çıkması biraz garibime geldi bir acaba mı dedim. Böyle çıkması normal mi yükselir mi yoksa negatif kabul etmeli miyim?

Aylarda derken hangi ay. Kaç gün oldu kaç haftalık kaybın vardı? Belki daha yeni yeni düşünüyordur çok fazla bhcg varsa diye o sorduklarim önemli

Aylarda derken hangi ay. Kaç gün oldu kaç haftalık kaybın vardı? Belki daha yeni yeni düşünüyordur çok fazla bhcg varsa diye o sorduklarim önemli
Temmuzun başında 13 haftalık kayıptı. 14 temmuzda rahatsızlandim acile gittim kan tahlilinin içinde beta da bakilmis 10 günde 258e kadar düşmüştü o zaman. O zamankinin düşüşü olma ihtimali yok bence ama bilemedim.

Geçmiş olsun yok o sifirlanmistir artık bu yeni hamileliktense zaten 1 gün sonra bile versen artışı yakalarsin. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…