Beta Hcg 40

aetos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
230
160
53
43
Hanımlar merhaba
9 ağustosta 3. Gun embriyosu ile transferim gerçekleşti.
Beta hcg degerlerim
12. Gün 19
14. Gün 40
Deger düşük ama artış güzel gibi. Doktorum ilaçlara devam et 16. Gün yine test yaptir takip edelim dedi.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Hanımlar merhaba
9 ağustosta 3. Gun embriyosu ile transferim gerçekleşti.
Beta hcg degerlerim
12. Gün 19
14. Gün 40
Deger düşük ama artış güzel gibi. Doktorum ilaçlara devam et 16. Gün yine test yaptir takip edelim dedi.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Gözünüz aydın artış normal tabiki değer farklılık gösterebilir ona takılmayın çatlatma iğnesi 14.gün bende beta 8 ile öğrendim katlanarak arttı sağlıkla ilerler inşallah

Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?

Eklentiler

• 20210902_094329.webp
    20210902_094329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 92
Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?
Hamilesin gözün aydın

Back
X