- 3 Şubat 2016
- 146
- 100
- 33
- 35
- Konu Sahibi Turkuazevim
hanımlar yardım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl in geçti mi? Kaç gün var ya da?Koç üniversitesi hastanesine test yaptırdım bize diyoki doktor net bişey söyleyemem yumurtalık kisti olabilir başka bir rahatsızlık olabilir değer çok düşük kritik vs vs ya da şöyle yada böyle muayne etmeden teste bakıp böyle konuştu bizde eşimle sevinemeden öylece geldik eve evdeki testte pozitif çıkıyor böyle
Hamilemiyim değil miyim kafamız karıştı..
2 gunde bir kan testi yapilacak deger normala ulasinca ultrasonla keseye bakacaklar hayirli olur insallahBirde sağlıklı gebelik olup olmadığını görmek için tekrar yaptırmam gerekiyormuş değer ilerliyor mu görmek için.Onlar bu şekilde risk almamak için söylüyorlar tamam da insan bir tuaf oluyor sevinemedik öyle şeyler söyleyince
Birde sağlıklı gebelik olup olmadığını görmek için tekrar yaptırmam gerekiyormuş değer ilerliyor mu görmek için.Onlar bu şekilde risk almamak için söylüyorlar tamam da insan bir tuaf oluyor sevinemedik öyle şeyler söyleyince
Peki kese oluşması ne zaman olur benim durumumda tahmini adetimin 3 gün geciktiği gündeyim
Birde sağlıklı gebelik olup olmadığını görmek için tekrar yaptırmam gerekiyormuş değer ilerliyor mu görmek için.Onlar bu şekilde risk almamak için söylüyorlar tamam da insan bir tuaf oluyor sevinemedik öyle şeyler söyleyince