Beta hcg 42,63 anlamı nedir?

Şimdi düşündüm de hamilelik dönemi hakikaten hep bi tatlı endişe ile geçiyormuş :-) senin heyecanini görünce hatıraladim kendimi.

Reglimin ertesi gün yaptırdım testi 72 falan ciktiydi. Yüksek/dusuk düşünme herkesin farklı oluyor. Önemli olan düzenli artması. İki gün sonra yaptırdım 140 lardaydi.
Tekrar iki gün sonra yaptırdım 500 kusurdu. Bir hafta sonra yaptırdım 2200e gelmişti. 7 haftalık gittiğimde kese vardı sadece. Sanırım 8. Haftada ilk kalp atışını duydum.
Hangi doktora gidiyorsun? Doğumu orda mı yapacaksın?

ben hataydayım daha bi doktor secmedım ne zaman bı doktora gorunmem lazım bazı testler yapılıyomus onlar ne zaman yapılacak

ben hataydayım daha bi doktor secmedım ne zaman bı doktora gorunmem lazım bazı testler yapılıyomus onlar ne zaman yapılacak
7. Hafta gibi kese, 8-9. Hafta gibi kalp atışı duyuluyor. Tabi hepsi döllenme zamanina bağlı. Doktor araştırması yapın, doktorlar yönlendiriyor zaten testlere.

canım ben normalde 36 gunde bır falan adet oluyorum 39. gunde test yaptırdım 44 cıktı bugun 41. gunum 107 cıktı
Gayet güzel artmış canım maşallah. Çok sevindimmmmmmm. Hayırlısı olsun Can'ım. Ben de düşük beta hcg ile Sabırla bekliyorum. O sebeple sordum.

Benimde yatılı misafirlerim var bir problem olursa diye söylemedik eşimle henüz kimseye daha doktora gidemedim adet sancıları gibi arada hafif hafif kasık batması normal mi acaba? Özellikle çok ayakta kalop yorulunca. Bu ara sürekli ayaktayım koşturuyorum inş bişey olmaz.

Benimde yatılı misafirlerim var bir problem olursa diye söylemedik eşimle henüz kimseye daha doktora gidemedim adet sancıları gibi arada hafif hafif kasık batması normal mi acaba? Özellikle çok ayakta kalop yorulunca. Bu ara sürekli ayaktayım koşturuyorum inş bişey olmaz.
Can'ım en azından ağır kaldrmamaya çalış ayakta çok kalınca Ağrı'm oluyor benimde. Uzanınca geçiyor. Dilerim mucizeniz sizinledir.

Bende de ara ara batmalar oluyor canim ama batma iyi diyorlar cocugun buyudugunu gosterirmis ben bugun tekrar test yaptirdim 218 cikti cok sukur yani 2 gun arayla 44. 107. 218 boyle devaam eder mi sizce guzel mi

Back
X