Beta hcg 44.89

Merhaba . Reglim 3 gün gecikti beta hcg 44.89 çıktı sizce gebelik var mıdır daha önce başına gelen oldu mu
Hayrli olsun. Muhtemelen gec dollenme olmustur. Benimde 4 gun gecikmedeyken 111 cikmisti. Doktor dusuk cikmis gec dollenme olabilir demisti

Hayrli olsun. Muhtemelen gec dollenme olmustur. Benimde 4 gun gecikmedeyken 111 cikmisti. Doktor dusuk cikmis gec dollenme olabilir demisti
Son adet tarihim 18 eylül adetim 4 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün 5. Gün beta hcg verdiğim sonuç 1763 çıktı sizce nasıl

Son adet tarihim 18 eylül adetim 4 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün 5. Gün beta hcg verdiğim sonuç 1763 çıktı sizce nasıl
Bence cok iyi sonucunuz. 2 gun somra tekrarlayin artisina bakin 2 kati olmussa gayet guzel

Benim de 4 gün gecikmeyle benzer bi değerde gelmiştş sonucum, çok yüksek değil. Değerin artışı önemli zaten kan değerinden ziyade

Kızlar geç döllenme nasıl oluyor adetm 2 gün gecikti testler negatif ne şişliğim var ne ağrım birde sulu akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…