beta hcg 4492 çıktı kaç haftalık oluyor bilgisi olan yazabilirmi

Son adet tarihine göre hesaplama yapmalısın haftanı

Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻😍 yalnız kaç haftalık olduğunu ancak son adet tarihinizle hesaplamaniz gerekiyor sanırım ama doktorunuza da danışmakta fayda var ,ikiz gebelikte olabilir.

Beta yeterince yükselmiş artık keseye göre söylerler kaç haftalık olduğunu. 5 haftalık falan tahminim. 6 bile olabilir. Gitmediniz mi doktora?

Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻😍 yalnız kaç haftalık olduğunu ancak son adet tarihinizle hesaplamaniz gerekiyor sanırım ama doktorunuza da danışmakta fayda var ,ikiz gebelikte olabilir.
çok teşekkür ederim son adete göre 1 aylık oluyor emin olamadım bi sormak istedim

Beta yeterince yükselmiş artık keseye göre söylerler kaç haftalık olduğunu. 5 haftalık falan tahminim. 6 bile olabilir. Gitmediniz mi doktora?
acile gittim orada öğrendim bebeği henüz görmedi kese varmı yokmu söylemedi bişey ne kadarlık daha görmedik erkem fln dedi

bebeği görebilmişmiydi doktorun ben acilin doktoruna göründüm henüz erken görebilmek için dedi
Daha belli değil bir şeyler gözüküyor dedi o yüzden alttan muayene etti. Kese tam belli değil di iki gün sonra gene gel dedi o zmn özele gidince tam belli oldu.

acile gittim orada öğrendim bebeği henüz görmedi kese varmı yokmu söylemedi bişey ne kadarlık daha görmedik erkem fln dedi
Acile değil kadın doğuma gidin. Kese gözükür artık. Hayırlı olsun. ☺️

Back
X