- 27 Kasım 2020
- 27
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi Anneolmak12
-
Haftaligi bilebilmemiz icin betadan cok sati bilmemiz lazimkızlar beta hcg 4492 çıktı ne kadarlık oluyor? (Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin)
Cnm benim de beta 4000bini gecikdi .o zmn 5 haftaligin icindeydm. Ama her insanın farklı olabilirkızlar beta hcg 4492 çıktı ne kadarlık oluyor? (Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin)
28 kasım ama her zamankinden farklı şekilde oldu o zamana göre 4 hafta felan oluyor sanırımHaftaligi bilebilmemiz icin betadan cok sati bilmemiz lazim
bebeği görebilmişmiydi doktorun ben acilin doktoruna göründüm henüz erken görebilmek için dediCnm benim de beta 4000bini gecikdi .o zmn 5 haftaligin icindeydm. Ama her insanın farklı olabilir
çok teşekkür ederim son adete göre 1 aylık oluyor emin olamadım bi sormak istedimMerhaba arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsunyalnız kaç haftalık olduğunu ancak son adet tarihinizle hesaplamaniz gerekiyor sanırım ama doktorunuza da danışmakta fayda var ,ikiz gebelikte olabilir.
acile gittim orada öğrendim bebeği henüz görmedi kese varmı yokmu söylemedi bişey ne kadarlık daha görmedik erkem fln dediBeta yeterince yükselmiş artık keseye göre söylerler kaç haftalık olduğunu. 5 haftalık falan tahminim. 6 bile olabilir. Gitmediniz mi doktora?
1 aylık oluyorr o zamana göre galibaSon adet tarihine göre hesaplama yapmalısın haftanı
Daha belli değil bir şeyler gözüküyor dedi o yüzden alttan muayene etti. Kese tam belli değil di iki gün sonra gene gel dedi o zmn özele gidince tam belli oldu.bebeği görebilmişmiydi doktorun ben acilin doktoruna göründüm henüz erken görebilmek için dedi
Acile değil kadın doğuma gidin. Kese gözükür artık. Hayırlı olsun.acile gittim orada öğrendim bebeği henüz görmedi kese varmı yokmu söylemedi bişey ne kadarlık daha görmedik erkem fln dedi
bende 2 gün sonra gidicem bakalım inşallah görünürDaha belli değil bir şeyler gözüküyor dedi o yüzden alttan muayene etti. Kese tam belli değil di iki gün sonra gene gel dedi o zmn özele gidince tam belli oldu.
teşekkür ederim çok saolunAcile değil kadın doğuma gidin. Kese gözükür artık. Hayırlı olsun.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım benimbende 2 gün sonra gidicem bakalım inşallah görünür
Tam olarak 4+6 gibi oluyor.çok teşekkür ederim son adete göre 1 aylık oluyor emin olamadım bi sormak istedim
tamam canım çok teşekkür ederimTam olarak 4+6 gibi oluyor.
henuz erken 5 hafta dolmadan kese gorunmez
Benim 3 haftalikken 3284 tu yani bu kisiden kisiye degisen bir durum. Betaya bakmayin.
amin kuzum rabbim kucağımıza dda almayı nasip etsinİnşallah hakkında hayırlısı olsun canım benim
Aminamin kuzum rabbim kucağımıza dda almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?