- 3 Kasım 2025
- 3
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi bridgertonyazari
Merhaba, son regl tarihim 30 Eylül. Planlı bir gebelik yaşıyorum şuanda ve birkaç gün önce 6-7 kez idrar testi yaptım, hepsi pozitifti. Sonrasında hafif lekelenmelerim başladı. Şu an yurtdışındayım ve maalesef burada sağlık sistemi Türkiye’deki gibi değil. Doktora gittim, beta hCG değerim 513 çıktı. Vajinal ultrason yapıldı ancak henüz kese görülmedi. Doktor bunun bu dönemde normal olabileceğini söyledi fakat aynı zamanda düşük ihtimalinden de bahsetti. 2 gün sonra tekrar kontrol etmemi istedi. Yumurtalıklarım temiz, kist yok, rahim kalınlığı normal, dış gebelik bulgusu yok, her şey iyi görünüyor dedi.
Fakat çok şiddetli kramp şeklinde ağrılarım oluyor. Parol kullandığım halde bile maalesef geçmiyor, bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Bu süreci yaşayan var mı? Böyle mi başlıyor? Şu an düşük mü yaşıyorum bilmiyorum ve gerçekten çok endişeliyim.
Fakat çok şiddetli kramp şeklinde ağrılarım oluyor. Parol kullandığım halde bile maalesef geçmiyor, bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Bu süreci yaşayan var mı? Böyle mi başlıyor? Şu an düşük mü yaşıyorum bilmiyorum ve gerçekten çok endişeliyim.