• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 52

pembeyavru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar ben 3 ay önce kürtaj oldum bu ay da tekrar hamile kaldım ama adetimden 6 gün geçmesine rağmen 19 nisanda beta testinde 24.80 çıktı dün de tekrar verdım 52.78 çıktı normal midir bu gecikmeye göre geç döllenme olabilir mi? Yoksa kimyasal mi

Merhaba kızlar ben 3 ay önce kürtaj oldum bu ay da tekrar hamile kaldım ama adetimden 6 gün geçmesine rağmen 19 nisanda beta testinde 24.80 çıktı dün de tekrar verdım 52.78 çıktı normal midir bu gecikmeye göre geç döllenme olabilir mi? Yoksa kimyasal mi
Önemli olan 48 saatte 2 katına çıkması ki sizde bu olmuş. Geç döllenmeden dolayı düşük sayılarda başlamış olabilirsiniz bu çok normal. Sayıya değil yükselişe odaklanın. Hayırlı olsun

Yarın tekrar kan tahlili verin son sonucun 2 katına çıkmışsa normaldir

Yarın belli olur. Benimde yükselmiyor 52 den 55 e yükseldi bende yarın kan vereceğim

Bende 3ay önce düşük yaşadım bugun 3günlük adet gecikmesi beta 4.75 çıktı degeri hiçe de sayamıyorum tam birşey varda diyemiyorum araftayım sizin durumunuz ne yaşayan var mı böyle

Bende 3ay önce düşük yaşadım bugun 3günlük adet gecikmesi beta 4.75 çıktı degeri hiçe de sayamıyorum tam birşey varda diyemiyorum araftayım sizin durumunuz ne yaşayan var mı böyle
Ben bugün doktora gittim yalancı kese var metotreksat iğnesi önerdi ve öncesinde de kürtaj olacağım tekrar. Dış gebelik yüksek ihtimalle

Ben bugün doktora gittim yalancı kese var metotreksat iğnesi önerdi ve öncesinde de kürtaj olacağım tekrar. Dış gebelik yüksek ihtimalle

Betanız ne durumdaydı ki yalancı kese dedi belki gelişme olurdu
Betanız ne durumdaydı ki yalancı kese dedi belki gelişme olurdu
28 52 105 222 353 tü öncesi bende düzenli artıyor diye 4 gün bekledim sonra bidaha verdım 553 olmuştu baya düşüktü 2 gün sonra tekrar 663 olmuştu tek tüpüm olduğu için de riske atmak istemiyorum hayırlısı artık.

Back
X