Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetime 5 gün var
adete 3 gün varken benm 50 li rakamlarda çıkmıştı sanırım. ama herkeste oran aynı değil zaten. geç döllenme olabilir vs. önemli olan değerin sürekli yükselmesiAdetime 3 gün var daha bebeğim daha 1 haftalık testtin sonucuna yazmış doktor :))
Burdaki bazı insanlar gerçekten moral bozmakta bire bir ! Yok kimyasal olabilir yok çok düşük.... Sen beta hcg için soruyorsun gelmiş daha 3 gün varken adetine abuk subuk kimyasal olabilir diyor.. Sen takma böyle şeyleri arkadaşım bugün git test yaptır yada yarın doktorun ne diyorsa ona göre hareket et.. Çok sinir oldum sabah sabahbelki bi umut olur diye![]()
Burdaki bazı insanlar gerçekten moral bozmakta bire bir ! Yok kimyasal olabilir yok çok düşük.... Sen beta hcg için soruyorsun gelmiş daha 3 gün varken adetine abuk subuk kimyasal olabilir diyor.. Sen takma böyle şeyleri arkadaşım bugün git test yaptır yada yarın doktorun ne diyorsa ona göre hareket et.. Çok sinir oldum sabah sabah
Benimde bi ara 6.3 çıkmıştı.doktor varda diyemem yokta diyemem.haftaya gelip bi test daha yapalım demişti.
Bi kaç gün sonra adet olmuştum
Malesef dr.lar bu değeri gebelikten bile saymıyor.
Ama inşaallah seninki geç döllenmiştirde sımsıkı tutunur :)