- 19 Nisan 2022
- 14
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi masal suderin
Merhabalar bugün beta hcg testim 63.7 çıktı kızlar Gebelik varmı varsa kaç haftalık oluyor bilen varmı acaba ???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart 20 idi başlangıcı . 4 hafta 4 günlük falan mı oluyor acabaEvet, hayırlı olsun. Son adet tarihinizin ilk gününden sayarak hesaplayabilirsiniz kaç haftalık olduğunu.
4+2 oluyor. Çok yeni bi gebelik zaten değerinizden belli. Kan verdiğiniz günden 2 gün sonra tekrar kan verip artışa bakmalısınız.Mart 20 idi başlangıcı . 4 hafta 4 günlük falan mı oluyor acaba![]()
Canım ben tekrar kan verdim 152 çıktı hafta içi tekrar vericem yükselmesi gerekiyormuşMerhaba benimde son adet tarihim 20 Mart 5 gün gecikmem oldu beta hcg 30 çıktı acaba normalmi
Hayırlı olsun 4 hafta 3 4 günlükMart 20 idi başlangıcı . 4 hafta 4 günlük falan mı oluyor acaba![]()
Teşekkür ederim evet öyleymişHayırlı olsun 4 hafta 3 4 günlük![]()
Ne zaman verdiniz en son bende yarın sabah vericek sonucu burda söylerimCanım ben tekrar kan verdim 152 çıktı hafta içi tekrar vericem yükselmesi gerekiyormuş
Geçen hafta Perşembe verdim canım yarın kadın doğuma gidicemNe zaman verdiniz en son bende yarın sabah vericek sonucu burda söylerim
Merhaba benim 156 çıktı birazdan doktoruma gidicem sonuç düşük gibi geldi 4 günde artış daha yüksek olması lazım sankiGeçen hafta Perşembe verdim canım yarın kadın doğuma gidicem
Sen geçen hafta perşembe vermiştin demi 30 çıkmıştı 156 evet düşük gibi ama ona bakıp da karar veremeyiz herkesin farklı çıkıyormuş bazı formlara üyeyim ordan devamlı konuşuyoruz herkes farklıMerhaba benim 156 çıktı birazdan doktoruma gidicem sonuç düşük gibi geldi 4 günde artış daha yüksek olması lazım sanki
Evet doktordan geliyorum güzel artış dedi geç döllenme olabilirmiş cuma günü tekrar gidicem değer artışına bakıcakSen geçen hafta perşembe vermiştin demi 30 çıkmıştı 156 evet düşük gibi ama ona bakıp da karar veremeyiz herkesin farklı çıkıyormuş bazı formlara üyeyim ordan devamlı konuşuyoruz herkes farklı
Evet aslında bende düşük düşünmüştüm ama doktorum gayet sağlıklı artış var dedi döllenme olabiliyormuşSalı verdim 63 dü perşembe verdim 152 çıktı işte 2 günde 2 katı olmuş dedi hekimim . 4 gün arayla vermedim yani 2 gün arayla geçen hafta salı perşembe canım bir daha da gitmedim yarın doktora gidicem kadın doğuma
Hayırlı olsun canımEvet aslında bende düşük düşünmüştüm ama doktorum gayet sağlıklı artış var dedi döllenme olabiliyormuş
Kan verdınız mı ? Tekrar bir yapın ben de şuan hamileyim yeni aynı agrılar var göğüs sırt kasıkMerhabalar kızlar adetim 18 gün gecikti iki hafta önce test yaptım ama negatif çıktı şuanda belim sırtım felaket ağrıyor göğsüm sis karnım da aynı sizce olabilir mi hiç bu kadar gecikme yaşamıyorum çünkü ama kistte yapabilir diyorlar
Tebrikler görünüşe göre hamilesinizMerhabalar bugün beta hcg testim 63.7 çıktı kızlar Gebelik varmı varsa kaç haftalık oluyor bilen varmı acaba ???![]()
Merhaba canım teşekkür ediyorumTebrikler görünüşe göre hamilesinizAncak beta hch değeriniz daha çok çok yeni 4 haftalık değil. Şuan yapmanı gereken bir kaç hafta bekleyip tekrar kan testi yaptırmak ve değerlerinize baktırmak olabilir. Beya hcg hormanu her iki günde iki katına çıkar. Sağlıklı gebeliklerde sizde keseyi görmeniz için en az 1500 değerlerinde olması gerekiyor buda 5 - 5 buçuk haftaya tekabul eder. O yüzden sabırla bekleyin. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah