Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg 63.7

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aslında bende düşük düşünmüştüm ama doktorum gayet sağlıklı artış var dedi döllenme olabiliyormuş
Lütfen banada Bişi yazar mısınız 😌 adetime 2 gün kala kan verdim beta 28 çıktı geçen hafta Çarşamba cuma adet olacaktım olmadım. Dün tekrar kan verdim betam. 123 çıktı sağlık ocağında verdim oradaki doktor dış gebelik olabilir çok az bi artış olmuş dedi ama önceki verdiğim adet günümden önceydi artış devam eder mi kimyasal gebelik mi bilgisi olan lütfen yazsın çok tedirgin oldum üzüldüm 😒

Lütfen banada Bişi yazar mısınız 😌 adetime 2 gün kala kan verdim beta 28 çıktı geçen hafta Çarşamba cuma adet olacaktım olmadım. Dün tekrar kan verdim betam. 123 çıktı sağlık ocağında verdim oradaki doktor dış gebelik olabilir çok az bi artış olmuş dedi ama önceki verdiğim adet günümden önceydi artış devam eder mi kimyasal gebelik mi bilgisi olan lütfen yazsın çok tedirgin oldum üzüldüm 😒
Son adet tarihin nedir bence 2 günde gayet iyi artış sağlık ocağı doktorları bu konuda çok bilgisiz gerçekten aklına kötüyü getirme

Son adet tarihin nedir bence 2 günde gayet iyi artış sağlık ocağı doktorları bu konuda çok bilgisiz gerçekten aklına kötüyü getirme
26 Mart son a adet tarihim 3.4 gün erken oluyorum adet takvimimde 22 nisan yazıyordu olmadım ama hep yazdığı günde olurdum ben

Sağlık ocağında benim de 63 ve 152 çıktı bana da pek öyle olumlu demedi hayırlı olsun kadın doğuma git dedi canım . Bende şüphelendim ama dün gittim vajinal muayene ile keseyi gördüm

Sağlık ocağında benim de 63 ve 152 çıktı bana da pek öyle olumlu demedi hayırlı olsun kadın doğuma git dedi canım . Bende şüphelendim ama dün gittim vajinal muayene ile keseyi gördüm
Aaa gerçekten mi kese görünmesi için en az betanın 1500 lerde olması gerekli erken görmüş doktor betan kaçtı en son

26 Mart son a adet tarihim 3.4 gün erken oluyorum adet takvimimde 22 nisan yazıyordu olmadım ama hep yazdığı günde olurdum ben
canım ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim evet değer artmayınca insan korkuyor ama bunun önüne geçemeyiz kendini hiç sıkma şu mübarek gecede dilerim ki hamileliğin sorunsuz geçer

Beta kaçtı kese göründüğünde. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏

Evet, hayırlı olsun. Son adet tarihinizin ilk gününden sayarak hesaplayabilirsiniz kaç haftalık olduğunu.
Merhaba çilek hanım benimde ilk sonucun 55.26 çıktı normalde eczaneden aldığım teste çok soluk çizgi var zor gozukuyodu dün tahlil verdim tekrar 65.85 çıktı bu gün eczaneden tahlil çubuğu aldım çok net gözüküyordu çubuk bilgi verirmisiniz kadın acile gittim bana direk bu sonuçla hamile olamazsın dedi ne yapacağımı anlamadım polikinlige gittiğimde hamile olduğumu soylemislerdi bana bilgi verirmisiniz ?

Merhaba çilek hanım benimde ilk sonucun 55.26 çıktı normalde eczaneden aldığım teste çok soluk çizgi var zor gozukuyodu dün tahlil verdim tekrar 65.85 çıktı bu gün eczaneden tahlil çubuğu aldım çok net gözüküyordu çubuk bilgi verirmisiniz kadın acile gittim bana direk bu sonuçla hamile olamazsın dedi ne yapacağımı anlamadım polikinlige gittiğimde hamile olduğumu soylemislerdi bana bilgi verirmisiniz ?
Merhaba, nasıl hamile olamazsın dediler aklım almadı. Hamilesiniz ama çok yeni. İdrar testi yapmanıza gerek yok 2 günde bir kan verin değer 2 kat artmış mı ona bakın. Son adet tarihiniz ne zamandı?

Ben de silik çizgi ile öğrendim. 1 gün sonra kan verdim ve beta sizinki gibi 65 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor dış gebelik olabilir değer çok düşük filan dedi hiç aldırmadım çünkü adet günüm gelmeden öğrenmiştim. Çok yeniyken erken öğrendim. Daha sonra değerim 2 günde 2 katından fazla artmaya devam etti. 5 haftalıkken keseyi gördük. Şu an 6 haftalık. Haftaya da bebeği görmeye gideceğiz. Siz kötü düşünmeyin erken öğrenmiş olabilirsiniz bu yüzden beta düşük çıkmış olabilir. Bazı doktorlar çok sinir bozucu yaklaşabiliyor. Siz 2 günde bir artış var mı diye kan verin içinizi de rahat tutun 🐣

Back
X