Beta Hcg 64.28

Allah hepimizden razı olsun canım bol bol dua et ne zaman dua kapının açık olacağını bilemiyo insan 🤗❤ Allah'ım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış güzel günler yakındır inşallah hep dua etmeye çalışıyorum herkese 😇
Kesinlikle kuzum herşeyde de vardır bi hayr Rabbim zmani gelince verir inşallah 😊

Kuzuum bu ikinci kaybım ama ilkinin kalbi durdu ve kann pihtilasmasi dan dolayı kaybettim . Bu ikinci hamileligimde ise yani şuan tam düşük şey olmadı şuan gerçekten hamile miyim yoksa dış gebelik m8 kimyasal m8 ben bunu bilmiyorum . Doktora dha gitmedim yarın sabah tekrar kan verip perşembe günü doktora gidecem . Ultrasonda herşey belli olur . Ben bu gebeligimin devamı gelmez diye zaten düşünüyordum ben bu ay prolaktin ilacı kullandım aynı zmanda adet sokturucu içtim o yüzden umudum yoktu şuan üzülmüyorum bunda da vardır bi hayr . Sadece korkuyorum 😕 bu arada rahmimde her hangi bir sorun yok kuzum ben haziran ayında histeroskopi oldum zaten ve hemen hamile kaldım doktorum rahmimin tertemiz olduğunu hamilelik için bi neden olmadığını söyledi dediği gbi de oldu hemen hamile kaldım
nerde histeroskopi oldun canım ve ne kadara oldun ogrenebilirmiyim

Canım ben önce ozelt hastaneye gittim ve bana 3 milyar gbi bi rakam söyledi çok yüksek geldi bana acıbadem hastanesi idi . Sonra ben de devlet hastanesine gittim doktor kızdı niye özele gidip o kadar para vereceksin ben yaparım sana dedi anestezi ile hemde dedi . Öyle olunca devlette k8 doktor hemen gün verip yapmıştı .ücret vermedim .

Kuzum dün doktora gittim değerim baktı düşmeye devam ediyor değer ve kimyasal gebelik mis benimki . Doktor değer sifirlanacak dedi adet kanamasiyla atacaksın korkulacak bişey yok dedi .
Geçmiş olsun 2 gün önce bende aynısını yaşadım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Kuzum dün doktora gittim değerim baktı düşmeye devam ediyor değer ve kimyasal gebelik mis benimki . Doktor değer sifirlanacak dedi adet kanamasiyla atacaksın korkulacak bişey yok dedi .
Çok geçmiş olsun canım oysa değer en son ne güzel artmıştı hayırlısı Allahtan ne diyelim. İnşallah hemen ardından hayırlı ve sağlıklı bebeğin olur ♡

Çok geçmiş olsun canım oysa değer en son ne güzel artmıştı hayırlısı Allahtan ne diyelim. İnşallah hemen ardından hayırlı ve sağlıklı bebeğin olur ♡
İnşallah canım inşallah hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde olsun . Kimyasal dan sonra hemen hamile kaliniyormus kolay diyorlar ama bakalım göreceğiz 😊

Back
X