Beta hcg 7.81

Kanama olmaz ise bence pazartesi günü tekrar kan verebilirsiniz inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir.

Kanama olmaz ise bence pazartesi günü tekrar kan verebilirsiniz inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir.
IMG_5668.webp

benimde adetimin 5.günü ve kanamam olmadı 3.günü test verdim 40,4 diye bir rakam çıktı 2 gün idrar testi yaptım silik çıktı ama yorumları okuyunca tekrar kan vermeye korktum açıkcası yükseldi mi yoksa düştü mü diye içimi korku saldı ya. Bu kimyasal gebelik geç döllenmeden mi oluyor

benimde adetimin 5.günü ve kanamam olmadı 3.günü test verdim 40,4 diye bir rakam çıktı 2 gün idrar testi yaptım silik çıktı ama yorumları okuyunca tekrar kan vermeye korktum açıkcası yükseldi mi yoksa düştü mü diye içimi korku saldı ya. Bu kimyasal gebelik geç döllenmeden mi oluyor
7.81/40.50/118 çıktı benim sonra gittkçe kaset testler gün gün yaptım koyulaştı

sizin yükselişler kaç gün de bir oldu acaba bende bugün sağlık ocağında kan verdim sonuç yarın sabah çıkacak bakalım

bir de sizde hiç belirti oldu mu benim sadece kasık ve bel ağrım oluyor ve hafif göğüslerim dolgunlaşmaya başladı acaba yükseliyor olabilir mi?

Back
X