Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olma ihtimali var 5 in üzeri gebesiniz demektir umarım sağlıklı ilerler süreciniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, 5 Gün önce yerleşme kanamam oldu idrar testlerinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Geç döllenmeden şüpheleniyorum şüpheli ilişkimin üzerinden tam 15 gün geçti ve kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı. İlk beta-hcg si bu kadar düşük olan var mi normal mi bu durum?
İnşallah çok teşekkür ederimGeç döllenme olma ihtimali var 5 in üzeri gebesiniz demektir umarım sağlıklı ilerler süreciniz hayırlı olsun
2 günde bir kan verin nasıl ilerliyor gebeliğiniz bir baktırın 2 kat artması lazımİnşallah çok teşekkür ederim![]()
Bnm de öyle oldu test de biri net biri silik di 7.69 çıktı beta bı hafta sonra tekrar baktırdım. 18 di onun üstüne düşük yaptım kimyasal gebelik dedilerMerhaba arkadaşlar, 5 Gün önce yerleşme kanamam oldu idrar testlerinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Geç döllenmeden şüpheleniyorum şüpheli ilişkimin üzerinden tam 15 gün geçti ve kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı. İlk beta-hcg si bu kadar düşük olan var mi normal mi bu durum?
Senin ki de geç döllenmemiydi , adetten önce mi sonra mi test yaptinBnm de öyle oldu test de biri net biri silik di 7.69 çıktı beta bı hafta sonra tekrar baktırdım. 18 di onun üstüne düşük yaptım kimyasal gebelik dediler
Son adet tarihiniz ne zamandıBenim biri net biri silikti. Erken gebelik silikti. Kaset test netti. Beta ilk ölçümde 830 çıktı. Hangi ilişkiden bilemiyorum ama adetten 1gün önce çıktı
Bhcg 9.33 cıktı. Geçen ay dış gebelik geçirdim. Doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamami söyledi ama çok korkuyorumMerhaba arkadaşlar, 5 Gün önce yerleşme kanamam oldu idrar testlerinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Geç döllenmeden şüpheleniyorum şüpheli ilişkimin üzerinden tam 15 gün geçti ve kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı. İlk beta-hcg si bu kadar düşük olan var mi normal mi bu durum?
Yerleşme kanaması yaşadın mi canım?Bhcg 9.33 cıktı. Geçen ay dış gebelik geçirdim. Doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamami söyledi ama çok korkuyorum![]()
Dış gebelikte beta değeriniz kaçtıBhcg 9.33 cıktı. Geçen ay dış gebelik geçirdim. Doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamami söyledi ama çok korkuyorum![]()
Hayır kanamam yok ara sıra ağrım oluyor kısa süreliYerleşme kanaması yaşadın mi canım?
Ben geç döllenmeden şüpheleniyorum , belki sonuçlarımız o yüzden düşüktür inşallahHayır kanamam yok ara sıra ağrım oluyor kısa süreli
Dış gebelik öncesi düşük yaşamıştım o yüzden hamile olduğumu idrar testi ile anlayip degerim yukselenene kadar kan testi yaptirmak istememistim. Ağrı ve kanam ile hastaneye gittiğimde iç kanamam başlamış ve beta 400 çıkmıştıDış gebelikte beta değeriniz kaçtı
Aralik 20 de yaşadım dış gebeliği herhangi ilac ya da cerrahi mudehale olmadan atlattim cok şükür. Uzun süre hamilelik dusunmemeye karar verdik. Bu ay adet olmayi beklerken bu sonucla karşılaştım. Korkuyorum ve sadece beklemek istiyorumBen geç döllenmeden şüpheleniyorum , belki sonuçlarımız o yüzden düşüktür inşallah
çok geçmiş olsun sizin içinde dua edeceğim , inşallah ikimiz de yeni kan testi yaptığımız da güzel sonuçlar alırızDış gebelik öncesi düşük yaşamıştım o yüzden hamile olduğumu idrar testi ile anlayip degerim yukselenene kadar kan testi yaptirmak istememistim. Ağrı ve kanam ile hastaneye gittiğimde iç kanamam başlamış ve beta 400 çıkmıştı
Umarım güzel haberlerimizi paylaşırızçok geçmiş olsun sizin içinde dua edeceğim , inşallah ikimiz de yeni kan testi yaptığımız da güzel sonuçlar alırızaçıkçası geçen ay yumurtlama günlerimi çok iyi değerlendirmiştik, bu ay eşimle çok az birliktelik yaşadık ve tahmini yumurtlama günüme sadece 1 i denk geldi. O yüzden ben de sizin kadar bu sonuca şaşkınım beklemediğim bi durum oldu
ama stres yapmamaya çalışalım
2 günde bir kan testi yaptırın lütfen insallah düzenli artar ve sağlıklı gelişir hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar, 5 Gün önce yerleşme kanamam oldu idrar testlerinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Geç döllenmeden şüpheleniyorum şüpheli ilişkimin üzerinden tam 15 gün geçti ve kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı. İlk beta-hcg si bu kadar düşük olan var mi normal mi bu durum?
25 aralıktı.Son adet tarihiniz ne zamandı
Adetden sonra yaytim 10 gün geçince silik çıktı iki kere denedim ikisi de silik di bence sağlıklı gebelik hem testde net çıkıyor hemde beta da yüksek cikiyorSenin ki de geç döllenmemiydi , adetten önce mi sonra mi test yaptin![]()