Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ilk kez hamile olduğumu öğrendim 70,2 kaç haftalık oluyor?Bir de ben 33 güne bir adet gören biriyim ve adetime iki gün kala 70,2 idi geç döllenme olabilir mi?
Hocam adetime 13 Nisan adetime daha vardı ama.kac vardı bilmiyorum ben 30-31-33 güne bir olurum değişken ..16 Nisan verdiğimde 70,2 çıktı ve hemşire düşük dedi bidaha ver dedi pazartesi verceem sizce düşük mü lekelenme falan da yok
Hocam adetime 13 Nisan adetime daha vardı ama.kac vardı bilmiyorum ben 30-31-33 güne bir olurum değişken ..16 Nisan verdiğimde 70,2 çıktı ve hemşire düşük dedi bidaha ver dedi pazartesi verceem sizce düşük mü lekelenme falan da yok
Hayır gayet iyi artış var. Çok erken öğrenmişsiniz. lekelenme yoksa korkmayın. Olursa doktora gidin progestan filan başlar. Kese görünene kadar gitmeniz gerekmiyor ekstra bir sıkıntınız yoksa.