Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 70.25

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sfkyvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
235
104
33
26
Arkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin

7. Gün idrar testim

Eklentiler

• 63EFF54A-C675-439D-9C12-37FE9B886199.webp
    63EFF54A-C675-439D-9C12-37FE9B886199.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 228
Arkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin
Değeriniz gayet iyi benim 6.gün 33.70 çıkmıştı 😍

Bir sey soracagim, cinsiyet belli olmustur tahminim, erkek mi? Benim 2 oglumda beta dusuk baslamisti, kizkardesimde de yuksekti, onun kizi var. Merak ettim boyle hamile gordukce soruyorum 🙈
Benim kız olacak inşallah 😍

Ayyy inşallah sizin kaçıncı gündü benim 5. Gün ödüm kopuyo kaybedicem bebeğimi diye
Benim 5. Gün donmuş embriyoydu 6.gün ilk kan testimi vermiştim .
O korku bende hala var inanamıyorum 18 haftayı geçiyor ama hep bi acaba var içimde siz de içinizi rahat tutun . Allah hayırlısını versin 😍

Tek bir değerle kimyasal olup olmadığını anlayamazsınız 2 günde 2 katı düzenli artış olması lazım

Aaa bu da cinsiyet kopyasi vermisyormus demek 😅 saglikla kucaginiza alin 🙏🏻🌺
Benim tüp bebek olduğu için 6.gün öyle çıkmıştı . Ama değerle bir ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Hep başından beri içime doğmuştu kız olacağı yanılmadım da 🤲🏻

O korku bende hala var inanamıyorum 18 haftayı geçiyor ama hep bi acaba var içimde siz de içinizi rahat tutun . Allah hayırlısını versin 😍
Benimde 7.gün 70 çıktı doktorum çok güzel dedi kimyasal değildir değerin çok iyi dedi ama işte ben niye korkuyorum bilmiyorum 😢

Benimde 7.gün 70 çıktı doktorum çok güzel dedi kimyasal değildir değerin çok iyi dedi ama işte ben niye korkuyorum bilmiyorum 😢
Korkularımız yersiz emin ol 9.gün 2 katı ve üzerine çıkarsa rahatlayabilirsin. Doktorun dediği doğru kimyasal mı diye düşünüp şimdiden kendini üzme 😀
Benim ilk 33.70 ikinci 124 çıkmıştı

Korkularımız yersiz emin ol 9.gün 2 katı ve üzerine çıkarsa rahatlayabilirsin. Doktorun dediği doğru kimyasal mı diye düşünüp şimdiden kendini üzme 😀
İnşallah benimde yarın tekrar kan vericem inşallah bu defa benimledir

Donmuş embriyo nasıl oluyor ilk defa duydum 🙈

Arkadaşım seninde kasık batmaların adet sancısı gibi sancın oluyomuydu

Donmuş embriyo nasıl oluyor ilk defa duydum 🙈
Yumurta toplama işleminde çok yumurtan varsa beklemeye alıyorlar onun için embriyo donduruluyor daha sonra transfer ediliyor bir de daha çok embriyon varsa transfer edilen ediliyor kalanlar donduruluyor 😍

Arkadaşım seninde kasık batmaların adet sancısı gibi sancın oluyomuydu
Ne yalan söyleyeyim bende hiç ağrı olmadı. Kendimi çok dinledim bi belirti aradım ama yoktu . Sadece göğüs hassasiyetim çöktü o da uzun zamandır öyleydi transfer olmadan önce de. Ama 5.günün sabahı uyandığımda aşırı bir akıntım olmuştu ondan sonra her sabah çok kötü akıntı oluyordu ama kullandığım fitillerden kaynaklıdır diye düşündüm hep .

Back
X