Beta hcg 73 den 44 e düştü

asbak25

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
82
11
18
30
Arkadaslar ben 16 ekimde ovitrelle vuruldum ve salı günü rahatszlandım hastaneye gittim ilaç vermediler tahlil bakmadan sonra beta hcg bakıldı 73.9 çıkt doktoruma sordum oda persembe ver dedi 44 e düşmüş doktor iğnenin etkisi gitmiş olabilir ctesi tekrar ver dedi sizde bu olayı yaşayab var mı düşüp yükselen

Benim de hcg 74ten düştü ama sonrasında yükselmedimalesef 1 hafta sonra da kanamam oldu regl gibiydi anormal şekilde değil kanamadan sonra da direk 2< e düştü kimyasal gebelik deniyo galina buna

Arkadaşlar merhaba, 17 Mart beta 10.08 çıktı 20 Mart 31.17 çıktı 22 Mart 112.12 çıktı 24 Mart 80.21 e düşmüş rahim kalınlığı olması gerektiği gibi dedi doktorum proluton iğne yaptırdı progestan a devam et dedi pazartesi tekrar kan verecez dedi betası düşüp yükselen oldu mu ? Lütfen yardım edin

Bende yaşadım düştüğünde yükselmedi 3 kes oldu benim ama pıhtılaşma varmış bende o yüzdendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…