Beta Hcg 74,79 hamile kesin gebelik midir

Gebelik pozitif bu durumda tebrikler 2 gün sonra iki katına cıkarza iyi haber

Yaaa tabikiiii tebrik ederim insallah bende bir gün bu mutlulugu tadarim gebelerin duasi kabul olurms banada dua et

Kan testini iki gun sonra ayni saatte verin eger yuzde 60 artmissa hamilelik kesindir

Kan testini iki gun sonra ayni saatte verin eger yuzde 60 artmissa hamilelik kesindir
Doktor 2gün sonra tekrar yaptır dememişti bende yaptırmadım. idrarda da çıktı pazartesi günü kese görmek için çağırdı sadece çok endişeliyim insallah her şey yolundadır ve doğrudur

yaptirsan artisi gorurduk ama hic sorun degil pazartesi kese gormek icin cok erken degilmi bu betaya gore cok acele davranmis sanki insallah gorursun ama

Doktor 2gün sonra tekrar yaptır dememişti bende yaptırmadım. idrarda da çıktı pazartesi günü kese görmek için çağırdı sadece çok endişeliyim insallah her şey yolundadır ve doğrudur
Gittiniz mi doktora

Merhaba reglim 6 gün gecikti bugün kan verdim beta hcg 74,79 çıktı. Kesin gebelik midir? Ultrasonda bakamadık henüz
bende 4 gün gecikti 10,43 çıktı bugün 5,33 e düşmüş halen hasta olmadım kafam karışık ne yapacam bende bilmiyorum umutlanmıştım

merhaba sonucunuz ne oldu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…