A awkard Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 11 4 86 28 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi awkard #1 Kızlar merhaba reglime 4 gün var ve beta hcg 76 çıkmış sizce normal mi ? Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
Kızlar merhaba reglime 4 gün var ve beta hcg 76 çıkmış sizce normal mi ? Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
T Thebridekiddo Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 225 285 53 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi awkard #2 awkard .!.: Kızlar merhaba reglime 4 gün var ve beta hcg 76 çıkmış sizce normal mi ? Bilen birisi yardımcı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Eğer tüp bebek ilacı vb bir şeyler kullanmıyorsan(çatlatma iğnesi beta hcg yükseltiyordu)gebelik var canım.
awkard .!.: Kızlar merhaba reglime 4 gün var ve beta hcg 76 çıkmış sizce normal mi ? Bilen birisi yardımcı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Eğer tüp bebek ilacı vb bir şeyler kullanmıyorsan(çatlatma iğnesi beta hcg yükseltiyordu)gebelik var canım.
A awkard Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 11 4 86 28 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi awkard #3 Thebridekiddo .!.: Eğer tüp bebek ilacı vb bir şeyler kullanmıyorsan(çatlatma iğnesi beta hcg yükseltiyordu)gebelik var canım. Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok teşekkür ederimmYok ilaç kullanmıyorum tek kullandığım ilaç folik asit . Peki reglime 4 gün var daha bu oran iyi mi ?
Thebridekiddo .!.: Eğer tüp bebek ilacı vb bir şeyler kullanmıyorsan(çatlatma iğnesi beta hcg yükseltiyordu)gebelik var canım. Genişletmek için tıkla... Cevabın için çok teşekkür ederimmYok ilaç kullanmıyorum tek kullandığım ilaç folik asit . Peki reglime 4 gün var daha bu oran iyi mi ?
T Thebridekiddo Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 225 285 53 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi awkard #4 awkard .!.: Cevabın için çok teşekkür ederimmYok ilaç kullanmıyorum tek kullandığım ilaç folik asit . Peki reglime 4 gün var daha bu oran iyi mi ? Genişletmek için tıkla... Yani regl gecikince bile 5 üzeri degerler gebelik olarak yorumlanıyor.o yüzden gayet guzel tabi.ama emin olmak icin 2 gun sonra tekrar test ver bence.2 kat artarak ilerlerse kesin dersin artık
awkard .!.: Cevabın için çok teşekkür ederimmYok ilaç kullanmıyorum tek kullandığım ilaç folik asit . Peki reglime 4 gün var daha bu oran iyi mi ? Genişletmek için tıkla... Yani regl gecikince bile 5 üzeri degerler gebelik olarak yorumlanıyor.o yüzden gayet guzel tabi.ama emin olmak icin 2 gun sonra tekrar test ver bence.2 kat artarak ilerlerse kesin dersin artık