Beta HCG 79

Wings12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
70
11
3
33
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak. Reglim 4 gün geciktigi için dün kan testi yaptırdım ve beta HCG 79 çıktı. Bu değerin düşük olduğunu söylüyorlar. Daha önce aranızda bu tarz bir durum yaşayan var mı? Bu değer yükselir mi?
Asko benim beta hcg 12 di 😅
2 günde bir arti hamileydim
Sen doktora göründün mü

Canım öncelikle hayırlısı olsun gebesin ilk değer pek önemli değil önemli olan sağlıklı artması sağlıklı bir gebelikte beta 2 günde bir ikiye katlar iki gün sonra tekrar kan ver dediğim gibi artıyorsa sıkıntı yok demektir

Ben ilk öğrendiğimde 23’tü 4 gün sonra 195 oldu

Asko benim beta hcg 12 di 😅
2 günde bir arti hamileydim
Sen doktora göründün mü
Yok henüz görünmedim sadece bir dr la görüştüm telefonda değerler biraz düşük dedi ama anladığım kadarıyla ilk değer değil artması önemli, teşekkür ederim 🙂

Canım öncelikle hayırlısı olsun gebesin ilk değer pek önemli değil önemli olan sağlıklı artması sağlıklı bir gebelikte beta 2 günde bir ikiye katlar iki gün sonra tekrar kan ver dediğim gibi artıyorsa sıkıntı yok demektir
Çok teşekkür ederim 🙂

Bende 79 la öğrendim sonra 412 oldu bugün kalp atışlarını duyduk 6+3 üm, 2 gün sonra tekrarlayın inşallah artar hayırlısıyla ferah tutun içinizi 🤲

Cnm sıkıntı sitres yapma bence geç döllenme olmuştur bu şekilde arkadaşlarım çok oldu iki günde bir beta ver değerine göre hareket edersin bence yukselicek değerin ve sağ sağlim bebegini kucağına alıcaksın😍

Insanları neden böyle korkuturlar hiç anlamıyorum. Önemli olan iki günde bir yaklaşık % 60 yükselmesi. Inşallah 5000'leri de göreceksiniz. Keseyi de göreceksiniz. Kalp atışını da duyacaksınız. Sağlıkla kucağınıza da alacaksınız 😊🙏

Hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 🙏 Bu şekilde düşük olduğunu söyledikleri için canım sıkıldı stres yaptım bende.Takip edecegim kan degerlerimi. Moral oldunuz gerçekten 🙂

beta kaç olunca doktora gitmek mantıklı
22 mart 15,09
24 mart 53,56
27 mart 251,1

sonuçlarım bu şekilde henüz doktora gitmedim ne tavsiye edersiniz??
Haftaya doktora giderseniz keseyi görürsünüz sağlıkla gelsin inşallah 🤲

beta kaç olunca doktora gitmek mantıklı
22 mart 15,09
24 mart 53,56
27 mart 251,1

sonuçlarım bu şekilde henüz doktora gitmedim ne tavsiye edersiniz??
Canim bende beklemeni tavsiye ederim
2000/3000 arasi keseyi görebilirsin :)

Back
X