- 3 Ocak 2022
- 19
- 1
- 6
- 31
- Konu Sahibi poncikgelin25
-
Amin cok tesekkur ederim oeki 9.46 ya ne dediler sabah negatif mi demişlerdiBende bu sabah 3.90 çıktı beta 1 saat önce karın ağrısıyla hastaneye gittim tekrar beta yaptılar sabahtan akşama 9.46 yükselmiş sizinki az yükselmiş gibi ama umarım yeni olduğu için öyledir umudunuzu kaybetmeyinAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ama 3.90 düşük dediler 9.46 ya değil 2 günde bir test yaptırıcam bendeAmin cok tesekkur ederim oeki 9.46 ya ne dediler sabah negatif mi demişlerdi
Bende adet olmadım 4. Gün gecikmemde 9.46 ya gebesiniz mi dediler acaba tahminen kaç günlük yada kaç haftalıksınız bilgi verdilermiSabah düşük dediler değer için negatif dediler ama Akşama iki katı çıkmış benimki geç döllenme oldu adet gecikmemin 6. Günündeyim
Yani 9.46 ya hamilesiniz mi dediler pekiAma 3.90 düşük dediler 9.46 ya değil 2 günde bir test yaptırıcam bende
Henüz doktoruma gitmedim acile gitmiştim çünkü ama çok yeni olduğu belli 1 haftalıktır bu değerle maksimum diye düşünüyorumBende adet olmadım 4. Gün gecikmemde 9.46 ya gebesiniz mi dediler acaba tahminen kaç günlük yada kaç haftalıksınız bilgi verdilermi
Doktorunuz birşey dedi mi yani evet hamilesiniz yada değilsiniz gibi ben cok arada kaldım hamilemiyim degilmiyim diyeHenüz doktoruma gitmedim acile gitmiştim çünkü ama çok yeni olduğu belli 1 haftalıktır bu değerle maksimum diye düşünüyorum
Gebelikte problem yaşıyorsan da mutlaka mfk hocamızı takip et harfiyen her dediğini uygula ben o sayede gebe kaldım 4 aydır olmuyorduDoktorunuz birşey dedi mi yani evet hamilesiniz yada değilsiniz gibi ben cok arada kaldım hamilemiyim degilmiyim diye
Tesekkür ederim canım olmazsa yarın bi kan daha veririmAcil doktoru birşey söylemedi sabahki değerime göre değerin artmış kadın doğuma randevu al dedi canım acil doktoru ilgilenmez gebeliklerle ama sana şöyle söyliyim normalde 48 saatte ikiye katlanır değer benim sabahtan akşama 2 buçuk kat artmış doktorun hamile demesine de pek gerek yok bu durumda ama senin değerin 1 gün sonraya nazaran çok az artmış 2 gün sonra tekrar test ver adet olmazsan stres yapmamaya çalış
Mfk acılımı nedirGebelikte problem yaşıyorsan da mutlaka mfk hocamızı takip et harfiyen her dediğini uygula ben o sayede gebe kaldım 4 aydır olmuyordu
Normalde 5 üstü gebelik sayılır ama lekelenmem var dediginiz için biraz dikkatli olun bu sıraMerhaba arkadaşlar dün yaptıgım beta hcg 6,51 bugün yaptıgım ise 8.29 olmuş sizce hamilelik varmı böyle bi durum yaşayan varmı ve baya kahverengi lekelenme var
DR MFK instagram hesabı Mehmet Fatih karalı hocamızMfk acılımı nedir
Gebemisiiiin daha dün konuşmuştukAcil doktoru birşey söylemedi sabahki değerime göre değerin artmış kadın doğuma randevu al dedi canım acil doktoru ilgilenmez gebeliklerle ama sana şöyle söyliyim normalde 48 saatte ikiye katlanır değer benim sabahtan akşama 2 buçuk kat artmış doktorun hamile demesine de pek gerek yok bu durumda ama senin değerin 1 gün sonraya nazaran çok az artmış 2 gün sonra tekrar test ver adet olmazsan stres yapmamaya çalış
Normalde 5 üstü gebelik sayılır ama lekelenmem var dediginiz için biraz dikkatli olun bu sıraHaycab hanım sizde durumlar
Ay evet bende çok şaşkınım sabah 3.90 dı değerim doktora gittim rahimde çok kalın 20 mm demiştiGebemisiiiin daha dün konuşmuştuk
Çok sevindiiimmAy evet bende çok şaşkınım sabah 3.90 dı değerim doktora gittim rahimde çok kalın 20 mm demişti
Sonra bu akşam karın sağ tarafımda sertleşme hissettim ağrı da vardı biraz tekrar beta yaptı doktor değer sabahtan akşama 2 buçuk Kat artmış böyle öğrenmek nasip oldu allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah bakalım kalp atışını duymadan da pek rahat edemiycem sanırım
Ay amiiin inşallahÇok sevindiiimmkötü düşünme ya inşallah kalp atışlarınıda duyarsıın kucagınıda alırsın inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?