BETA HCG 8 GEBELİK VAR MI

rna11

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
21
-1
18
Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 21.08.2021
Bu ay 18-19u gibi olmam gerekiyordu olmadım. Eczaneden test alacaktım fakat dun kan verdim önce. Beta hcg 8 çıktı. Doktor 2 haftalık hamilesin hayırlı olsun 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Dr bi tıp merkezinin acil doktoruydu yani testi yorumladı sadece. Belirti olarak bel bacak kasık göğüs agrisi ve çok fazla gaz var. Benim gibi beta dusuk olup hamile olan var mı. Yeni evliyim ve Çok heyecanlıyım yanıtlarınızı bekliyorum :)
 
iki gün sonra aynı yere aynı saatlerde tekrar kan ver
2 katı olması lazım , hayırlı olsun
 
Çok teşekkür ederimm. Tatildeyim burda yaptırdım testi dayanamayıp:) döndüğümde vereceğim tekrar test aynı yerde vermem mümkün olmayacak :)
 
5 ustu hamilelik vvar
2 gun arayla tekrarla kan testini
 
Canim merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucaguna almayı nasip etsin 🙏😊 adetin kaç gün gecikince test verdin acaba
 
5DB924D4-3532-49C7-B8FD-584C5AC4F982.webp
 
Gec dollenmemi oldu acaba 🤔 yani iliski tarihlerimi biliyorum adet tarihimi baz alicak olursam deger cok az. Son bat tarihim 24.08
Son iliski tarihim 12.09
bat tarihinizmi 24.08 sat tarihinz mi demek istediniz. sata göre 4 haftalık gebelik görünüyor. değere görede 3,5 falan kaç günde bir adet oluyorsunuz.
 
Back
X