ilişkiye girdiğiniz tarihi hatırlıyor musunuzMerhaba arkadaşlar çarşamba günü kan verdiğimde beta hcg 44.89 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugünkü kan sonucum 84.72 çıktı sizce gebelik var mı başına gelen oldu mu
Maalesef hatırlamıyorumilişkiye girdiğiniz tarihi hatırlıyor musunuz
Evet var artışa göre de sağlıklı duruyor ama henüz çok yeni gibiMerhaba arkadaşlar çarşamba günü kan verdiğimde beta hcg 44.89 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugünkü kan sonucum 84.72 çıktı sizce gebelik var mı başına gelen oldu mu
Henüz çok yeni ondan sordm artışa göre normal sağlıklı bir artış bikaç gün sonra tekrar test verin muhtemelen 600 lerin üstünde olacaktır değeriniz ama hamilesiniz bende ilişkiden dokuz gün sonra 28 gibi bi değerle öğrenmiştimMaalesef hatırlamıyorum
Değeriniz yükseldi mi pekiHenüz çok yeni ondan sordm artışa göre normal sağlıklı bir artış bikaç gün sonra tekrar test verin muhtemelen 600 lerin üstünde olacaktır değeriniz ama hamilesiniz bende ilişkiden dokuz gün sonra 28 gibi bi değerle öğrenmiştim
evet yükseldi 28 haftalığım şuandaDeğeriniz yükseldi mi peki
Maşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin peki ilk öğrendiğinde kaç hafta sonra kese için gittinevet yükseldi 28 haftalığım şuanda
bu çizgi çıktıysa kanda da beta yükselmiştir üç gün sonra vermeniz daha doğru ama şuanda da verseniz hcg beşten yüksek çıkarMerhaba sağlıcakla kucağınıza alsınreglime 3 gün var test yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı. Testi tekrarlamalı mıyım kan vermek için beklesem mi ne yapsam bilemedim
teşekkür ederimMaşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin peki ilk öğrendiğinde kaç hafta sonra kese için gittin
Bugün regli olmam gerekiyordu kan tahlili verdim beta 181,55 çıktıbu çizgi çıktıysa kanda da beta yükselmiştir üç gün sonra vermeniz daha doğru ama şuanda da verseniz hcg beşten yüksek çıkar
Tebrik ediyorum Rabbim devamını getirsinBugün regli olmam gerekiyordu kan tahlili verdim beta 181,55 çıktı
Yükselebilir gecikirsen doktora tekrar git cankmMerhaba banada yardımcı olur musunuz adetime 7 gün var kan testi yaptım 2 .38 çıktı yukselirmi
Yükselebilir gecikirsen doktora tekrar git canins
Amin inşallahTebrik ediyorum Rabbim devamını getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?