Beta hcg 84

enesibe

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
18
7
6
30
Merhaba arkadaşlar çarşamba günü kan verdiğimde beta hcg 44.89 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugünkü kan sonucum 84.72 çıktı sizce gebelik var mı başına gelen oldu mu

Merhaba arkadaşlar çarşamba günü kan verdiğimde beta hcg 44.89 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugünkü kan sonucum 84.72 çıktı sizce gebelik var mı başına gelen oldu mu
ilişkiye girdiğiniz tarihi hatırlıyor musunuz

Evet var artışa göre de sağlıklı duruyor ama henüz çok yeni gibi

Maalesef hatırlamıyorum
Henüz çok yeni ondan sordm artışa göre normal sağlıklı bir artış bikaç gün sonra tekrar test verin muhtemelen 600 lerin üstünde olacaktır değeriniz ama hamilesiniz bende ilişkiden dokuz gün sonra 28 gibi bi değerle öğrenmiştim

Değeriniz yükseldi mi peki

Merhaba sağlıcakla kucağınıza alsın reglime 3 gün var test yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı. Testi tekrarlamalı mıyım kan vermek için beklesem mi ne yapsam bilemedim

Eklentiler

• 27266A3E-7CF7-4AEB-B6FE-C4F804470A27.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba sağlıcakla kucağınıza alsın reglime 3 gün var test yapar yapmaz ikinci çizgi çıktı. Testi tekrarlamalı mıyım kan vermek için beklesem mi ne yapsam bilemedim
bu çizgi çıktıysa kanda da beta yükselmiştir üç gün sonra vermeniz daha doğru ama şuanda da verseniz hcg beşten yüksek çıkar

Maşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin peki ilk öğrendiğinde kaç hafta sonra kese için gittin
teşekkür ederim hcg 1000 lerde iken gittim öğrendikten beş altı gün sonra kese yoktu ama rahimde kalınlaşma vardı doktor alttan baktı sonra bi dört beş gün sonra gittiğimde kese göründü beş hatfalık olarak öğrendim son adet tarihimi bir hafta ileri çekti doktorum geç döllenme diyerek

Sanırım testte sıkıntı var tekrar yaptım şimdi çıkan sonuç bu

Eklentiler

• 13490FE6-750C-4892-8781-C73BF5594CF5.webp
    10 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba banada yardımcı olur musunuz adetime 7 gün var kan testi yaptım 2 .38 çıktı yukselirmi

Tebrik ediyorum Rabbim devamını getirsin
Amin inşallah bugün sağlık ocağına gittim yarın sabah gel tahlillerini yapalım dedi tiroid ilacı kullanıyorum 3 yıldır aynı zamanda. Acaba beta hcg çok farklı çıkar mı ilk testi özelde vermiştim farklı yerlerde yaptırmayın demişler genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…