Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık gebesin kiMerhabalar
İlk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım o yüzden lütfen mazur görün. 2 gün önce beta hcg değerim 89454 çıktı. Yani sizce bu kaç haftaya tekabül ediyor?
Bilmiyorum kiiiKaç haftalık gebesin ki
Valla ne siz sorun ne ben söyliyim.Sat tarihiniz ne acaba
Daha yüksek olma ihtimali var mı?7 veya 8 haftalık oluyor iki ay bitiyor yani
İki ayı geçseydi değeriniz daha farklı çıkardı. Muhtemelen o damla damla adetten sonra hamile kalmışsınızDaha yüksek olma ihtimali var mı?
Ayyy çook teşekkür ederiiimmİki ayı geçseydi değeriniz daha farklı çıkardı. Muhtemelen o damla damla adetten sonra hamile kalmışsınız
Baktırıcam evet ama yine fikir almak istedimNe kadarlık olduğunuz ultrasonda anlaşılır zaten beta değeri kesin vermez sonucu
16 haftalik olabilir en son adetinize göre.. hayırlı olsun.. sağlıkla gelsinValla ne siz sorun ne ben söyliyim.ben 2 kasımda adet oldum. Sonra yine oldum ama işte damla damla kan gibi. Adetim de düzensizdir o yüzden hiç önemsemedim adet olmayışımı. Ama son adet tarihimin ilk günü 2 kasım…
Çook teşekkür ederim16 haftalik olabilir en son adetinize göre.. hayırlı olsun.. sağlıkla gelsin![]()
Umarim hersey cok guzel olur sizin icin. Sonucunuza dair bizi de bilgilendirir misiniz?Çook teşekkür ederim
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Elbette akşamm üzeri durumu yazıyor olurumUmarim hersey cok guzel olur sizin icin. Sonucunuza dair bizi de bilgilendirir misiniz?
Daha yüksek olma ihtimali var mı?
Çook teşekkür ederim
Merhabalar
İlk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım o yüzden lütfen mazur görün. 2 gün önce beta hcg değerim 89454 çıktı. Yani sizce bu kaç haftaya tekabül ediyor?