Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de benim gibi acelecisin sanırım
benim de daha var reglime
ama çok sabırsızım
kan tahilili yaptırmak istiyorum
umarım arkadaşlar yardımcı olur sana
ama benim edindiğim bilgiye göre
mesele değeri değil
ertesi günler artmasıymış 2 ye falan katlanmasıymış
1 hafta varken 5 den büyük bir değer ii bence
2 gün sonra tekrarla testi
inşallah artış olur.
ne kadar zamandır evlisin? ne zamandır bebiş bekliosun?
canım ya sorma artık öyle bi boyuta geldimki her ay kan testi yaptırıyorum
yaptırmaadığım zaman sanırım çok stres yapıyorum ve adetim 35. günlere kadar uzuyordu
az önce tekrar tahlil yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyorum inş değerim artmıştır yaaa
21 aylık evliyim ve tam 1 senedir bebiş için uğraşıoz yaa
inş sende en kısa zamanda hamiş olursun canımmm
merhaba kızlar
salı günü kanda gebelik testi yaptırdım adetime 1 hafta falan vardı sabah sonucu aldım 9.6 yazıyo sizce değer çokmu düşük????
merhaba kızlar
salı günü kanda gebelik testi yaptırdım adetime 1 hafta falan vardı sabah sonucu aldım 9.6 yazıyo sizce değer çokmu düşük????
saolun kızlar cevaplarınız için
tekrar kan testi yaptırdım merakla sonucunu bekliyorum yaaa off başım çatlıyo sanki ağrıdan
peki belirtin varmı cnm hamilelik adına..
insallah katlanır kacta alacaksın sonucu .
var canım ya göğüslerim çok acıyo
belim çok ağrıyo
kasıklarımda sızlamalar oluyo ara sıra özellikle sol tarafımda bi kaç gündür sızlama sürekli var
anladım cnm..Hakkında hayırlısı olsun inşll![]()
saol canımm benimmm ya ben seni daha önceki topikten hatırlıom sanırım yakın zamanlarda korunmayı bıraknıştık geçen gün tesadüfen öğrendim hamiş olduğunu tebrik ederim seni inş hayırlısıyla sağlıkla bebeişini alırsın kucağına
sonuç 2de dediler ama evde netten bakacam 2yi bulmazherhalde
evet yakın zamanda bırakmıstık ..
tesekkur ederım ınsallah cnım
sende hamılesındır ınsallah ..hayırlısı
bana da kan testı yaptırdıgımda 4te cıkar dmeıslerdı ama 2 de aramslardı..2yı bulmaz herhalde..
merhaba kızlar
aynen canım ya hyırlısı olsun ama tam 1 senedir bu anı bekliyorum ya
ben kendimi yok diye alıştırmaya çalışıodum sonucu görünce resmen kala kaldım ya inş yükselmiştir ya inşşşşş
aynen canım ya hyırlısı olsun ama tam 1 senedir bu anı bekliyorum ya
ben kendimi yok diye alıştırmaya çalışıodum sonucu görünce resmen kala kaldım ya inş yükselmiştir ya inşşşşş
Her gün ikiye katlandığını düşünürsek beklenen adet tarihini 1 gün geçtiğinde 155 civarında olur.
Benim aynı zamanlarda yaklaşık 136’ydı, ki bu benimkinden daha iyi bir hormon değeri anlamına geliyor.
İnşallah bebeğin sana tutunur. Ama teoride >5 olan değer gebe kabul edilir. Rabbim tamamına erdirsin.