Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalama 2500civarları kese gözükür görürsünüzArkadaşlar bugün beta hcg değerim 9420 çıktı sizce tekrar baktırmam gerekir mi yarın doktora mı gitsem direk keseyi görebilir miyim
Buna doktor karar verir10 gün geçti reglimden bir daha beta hcg gerekir mi acaba kan çok zor alınıyor o yüzden soruyorum![]()
Çok teşekkür ederiz bugün doktora gittim keseyi gördük beta hcg tekrar bakmamıza gerek kalmadı kalp atışı için haftaya gidicez inşallahBu değerle bence kalp atışını bile duyarsın maşallah. Doktor bazen toksoplazma, pıhtılaşma bozukluğu vs tetkikler için kan isteyebilir. Beta hcg ye bakılmasına gerek yok kimyasal gb. Falan sınırını çoktan geçmişsiniz tebrikler tekrarsan maşallahhh
Siz duydunuz mu kalp atışınıBu değerle bence kalp atışını bile duyarsın maşallah. Doktor bazen toksoplazma, pıhtılaşma bozukluğu vs tetkikler için kan isteyebilir. Beta hcg ye bakılmasına gerek yok kimyasal gb. Falan sınırını çoktan geçmişsiniz tebrikler tekrarsan maşallahhh
İnşallahPazartesi gidicem nasipse duyarım inşallah kalp atışlarını. Sağlıklı gebelikler. Kese boyutu nedir acaba
Ultrasona göre kaç haftalık dedi? Ultrasonda yazar aslında kesenin başından sonuna bi çixgi çeker köşedede yazar kaç mm olduğu. Ne kadsr şanslısın yüksekken öğrenmişsin ben öğrendiğimde 21 di değer çok kan verdim yükseliyormu diye kollarım mosmor olmuştuİnşallahKese boyutu hakkında bir bilgi söylemedi doktorum.. size de sağlıklı gebelikler
![]()
Yaa baktım da anlamadımUltrasona göre kaç haftalık dedi? Ultrasonda yazar aslında kesenin başından sonuna bi çixgi çeker köşedede yazar kaç mm olduğu. Ne kadsr şanslısın yüksekken öğrenmişsin ben öğrendiğimde 21 di değer çok kan verdim yükseliyormu diye kollarım mosmor olmuştu![]()
Hahhh sen benden tecrübelisin reyiz ozamannbebeğimiz için değer morluklar falan ay minicik yazzzııkk ağlayasım geliyor hormonlar zirve
![]()
Dilerim gönlündem geçen senin için hayırlı olur. Rabbim bekleyişlerinin mükafatını versin. Bebeğin sağlıkla gelir inşwllah kucağına. Allah kimsenin kucağını boş koymasın sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunvalla ben 4 yıldır bu haberi bekliyorum o yüzden böyleyim
Amiiin Allah razı olsun hepimiz için inşallaahDilerim gönlündem geçen senin için hayırlı olur. Rabbim bekleyişlerinin mükafatını versin. Bebeğin sağlıkla gelir inşwllah kucağına. Allah kimsenin kucağını boş koymasın sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun❣
Canım tebrikler bende beta 21 Ken öğrendim senin kaç kaç yükseldi acaba ikinci de 2 gün sonra 77 oldu şimdi tekrar baktırmadım bu haftayı çıkarım doktora gitmem lazım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı zamana denk geliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallahUltrasona göre kaç haftalık dedi? Ultrasonda yazar aslında kesenin başından sonuna bi çixgi çeker köşedede yazar kaç mm olduğu. Ne kadsr şanslısın yüksekken öğrenmişsin ben öğrendiğimde 21 di değer çok kan verdim yükseliyormu diye kollarım mosmor olmuştu![]()
Teşekkürler canım sana da tebrikler. Çok sancılı bi süreçti valla ha yükseldi ha yükselecek bata 3 gün kala 21 di batta 120 oldu 5 gün sonra da 870 ti. Keseyi görene kadar canım çıkmıştı gördüm rahatladımCanım tebrikler bende beta 21 Ken öğrendim senin kaç kaç yükseldi acaba ikinci de 2 gün sonra 77 oldu şimdi tekrar baktırmadım bu haftayı çıkarım doktora gitmem lazım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı zamana denk geliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()