- 25 Şubat 2023
- 8
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi saskinbekleyis
-
Hayırlı olsun hamilesin.Doktora gidebilirsin normal yolla mı gebe kaldınArkadaşlar beta HCG (Total HCG ) 970 çıktı gebelik mi var adetim 19 gün gecikti yaklaşık 10 gündür adet sancım var ama gecmiyordu bende korkup doktora gittim bugün kan testi yapıldı ultrasonda bişi yoktu ama kan testi 970 çıkmış hamilemiyim tekrar gitmem lazım mi doktora
Arkadaşlar beta HCG (Total HCG ) 970 çıktı gebelik mi var adetim 19 gün gecikti yaklaşık 10 gündür adet sancım var ama gecmiyordu bende korkup doktora gittim bugün kan testi yapıldı ultrasonda bişi yoktu ama kan testi 970 çıkmış hamilemiyim tekrar gitmem lazım mi doktora
Tebrikler hamilesinizArkadaşlar beta HCG (Total HCG ) 970 çıktı gebelik mi var adetim 19 gün gecikti yaklaşık 10 gündür adet sancım var ama gecmiyordu bende korkup doktora gittim bugün kan testi yapıldı ultrasonda bişi yoktu ama kan testi 970 çıkmış hamilemiyim tekrar gitmem lazım mi doktora
Geç döllenmedir19 gün gecikme için hcg bana biraz az gibi geldi ama normalde evet bu değer pozitif demek... doktora mı gitseniz...
belki de olabilir...Geç döllenmedir
Geç döllenmedir
Gecikmeni fark ettiğinde hiç test yapmadinmi canim evde merak ettim hayırlı olsun darısı bizlereArkadaşlar beta HCG (Total HCG ) 970 çıktı gebelik mi var adetim 19 gün gecikti yaklaşık 10 gündür adet sancım var ama gecmiyordu bende korkup doktora gittim bugün kan testi yapıldı ultrasonda bişi yoktu ama kan testi 970 çıkmış hamilemiyim tekrar gitmem lazım mi doktora
Merhaba benimkide 0.615 çıktı varmı acaba gebelik tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsaArkadaşlar beta HCG (Total HCG ) 970 çıktı gebelik mi var adetim 19 gün gecikti yaklaşık 10 gündür adet sancım var ama gecmiyordu bende korkup doktora gittim bugün kan testi yapıldı ultrasonda bişi yoktu ama kan testi 970 çıkmış hamilemiyim tekrar gitmem lazım mi doktora
Yok malesef 0. Olunca sıfırın altında oluyor değer hamilesiniz diyebilmek için 5 in üzerinde olması lazımMerhaba benimkide 0.615 çıktı varmı acaba gebelik tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsa
Adetim 3 gün geçti korunmayı da daha yeni biraktik bı ihtimal diyorum belkiYok malesef 0. Olunca sıfırın altında oluyor değer hamilesiniz diyebilmek için 5 in üzerinde olması lazım
Arkadaşta 970 yazınca herkes hmilesiniz demiş sevindim bende acaba diyeYok malesef 0. Olunca sıfırın altında oluyor değer hamilesiniz diyebilmek için 5 in üzerinde olması lazım
Hayırlısı olsun hakkında stres yapma oda adet düzenini etkilerAdetim 3 gün geçti korunmayı da daha yeni biraktik bı ihtimal diyorum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?