Bugun tam 6 hftaligimSiz 11. Haftada mı oluyosunuz bilgilendirmede öyle diyor ama sat 24 eylül daha erken gibi kafam karıstı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun tam 6 hftaligimSiz 11. Haftada mı oluyosunuz bilgilendirmede öyle diyor ama sat 24 eylül daha erken gibi kafam karıstı![]()
Tamam canım anladım ben 11. Hafta içindeyim de sat ım 19 ağustos o isminizin yanında tahmini doğum tarihi yanılttı beni kusura bakmaBugun tam 6 hftaligim
Tamam canım anladım ben 11. Hafta içindeyim de sat ım 19 ağustos o isminizin yanında tahmini doğum tarihi yanılttı beni kusura bakma![]()
Yok gebelik testi yaptınız mı anlamında sormak istemiştim:)İyi suan
Adetimden 3 gun once yptim cok silik cikmisti sonra kan verdim 98 oldu sonra 211 en son 2888 diYok gebelik testi yaptınız mı anlamında sormak istemiştim:)
Çok soru soruyorum kusura bakmayın hangi marka testi kullandınız acabaAdetimden 3 gun once yptim cok silik cikmisti sonra kan verdim 98 oldu sonra 211 en son 2888 di
İnnovita miydi neydiÇok soru soruyorum kusura bakmayın hangi marka testi kullandınız acaba
Çok teşekkür ederimİnnovita miydi neydi
merhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorum ultrasonda çıktı mı sizinAdetime 3 gün kala test yaptim silik cikti gittim kan verdim 98 beta hcg cikti. Karın agrilarim var. Hafif ishallikte var. Doktoruma soyledim. O da agrilarim biraz belirgin oldugu icin dış gebelik belki olabilir dedi ve ultrasona yonlendirdi. Yarin gidicegim yine ultrason icin ama sizce bu deger normal mi ? Agrilarimn sebebi ishallikte olabilir yerlesme agrisi da olabilir bilmiyorum. İlk gebeligim ve cok geriliyorum cidden.
Kalp atisini duydugum ultrasonda 6+3 yaziyordu.merhaba salı akşam dokuzda kan verdim beta 51 idi, perşembe akşam dokuzda kan verdim 184 çıktı allah korusun dış gebelik kimyasal şimdi bunları çok duuyuyoruz ve korkuyoruz bide bende pcos var ben şimdi kaç haftalığım kaç günlük bilmiyorum ultrasonda çıktı mı sizin
Merhaba arkadaşlar benimde reglim 12 gün gecikti ilk gün test yaptım silik çizgi çıkmıştı 10 kasımda beta 45 12 kasımda 79 çıktı. Bugün tekrar verdim sonuç yarın çıkacak daha önce de 3 kez kimyasal geçirdim korkuyorum ya bu da öyleyse diye sonucu beklerken sabah normal kaset test yaptım bu şekilde çıktı herhangi bir lekelenme kanamam yok mide bulantılarım bel ve kaşık ağrım oluyor uyku hali birde dua edin bana da sağlıkla ilerliyor olsun Rabbim hepimize yardım etsinAyin 6sında randevum var. Sizinle nerdeyse ayni gidiyoruz. :)
aminnn buraya da bilgilerinizi yazar mısınız? bide 3 kimyasal gebeliğin sebebi belli oldu mu kan uyuşmazlığı mı progesteron düşüklüğümü ya da başka sebepMerhaba arkadaşlar benimde reglim 12 gün gecikti ilk gün test yaptım silik çizgi çıkmıştı 10 kasımda beta 45 12 kasımda 79 çıktı. Bugün tekrar verdim sonuç yarın çıkacak daha önce de 3 kez kimyasal geçirdim korkuyorum ya bu da öyleyse diye sonucu beklerken sabah normal kaset test yaptım bu şekilde çıktı herhangi bir lekelenme kanamam yok mide bulantılarım bel ve kaşık ağrım oluyor uyku hali birde dua edin bana da sağlıkla ilerliyor olsun Rabbim hepimize yardım etsin![]()
gün gün hangi günlerde kan verdiniz ve keseyi kaçta gördünüz kalp atışını falan ?Adetimden 3 gun once yptim cok silik cikmisti sonra kan verdim 98 oldu sonra 211 en son 2888 di
Genetiğe gitmiştim sonuçlarım daha çıkmadı yine gebelik oluştu. Ama doktorum bana progestan önerdi onu kullanıyorum yumurtalıklarda tüplerde falan herhangi bir sıkıntı görmemişti çünkü Önceki kimyasal gebeliklerimde hep adetimden 3-4 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim ama adetin 2. Yada 3. Günleri lekelenme başlıyordu sonra kanama beta hızla düşüyordu bunda adetin 1. Günü öğrendim önceki yaşadıklarımı yaşamadım bakalım sonuç nasıl ilerleyecekaminnn buraya da bilgilerinizi yazar mısınız? bide 3 kimyasal gebeliğin sebebi belli oldu mu kan uyuşmazlığı mı progesteron düşüklüğümü ya da başka sebep
inşallah olur sizin adınıza çok sevinirim , ben 1.5 senedir deniyorum pcos vardı olmuyor diye gittik doktora, sperm testinde sorun yoktu tiroidim benim 6 çıktı 50 mg tiroide başladım, o ay hamile kaldım çok şaşkınım nasıl oldu 11 kasım akşam beta 51, 13 kasım akşam beta 184, 15 kasım sabah beta 340 progestoran da 21 çıktı inşallah kese ve kalp atışını duyarımGenetiğe gitmiştim sonuçlarım daha çıkmadı yine gebelik oluştu. Ama doktorum bana progestan önerdi onu kullanıyorum yumurtalıklarda tüplerde falan herhangi bir sıkıntı görmemişti çünkü Önceki kimyasal gebeliklerimde hep adetimden 3-4 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim ama adetin 2. Yada 3. Günleri lekelenme başlıyordu sonra kanama beta hızla düşüyordu bunda adetin 1. Günü öğrendim önceki yaşadıklarımı yaşamadım bakalım sonuç nasıl ilerleyecek
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsininşallah olur sizin adınıza çok sevinirim , ben 1.5 senedir deniyorum pcos vardı olmuyor diye gittik doktora, sperm testinde sorun yoktu tiroidim benim 6 çıktı 50 mg tiroide başladım, o ay hamile kaldım çok şaşkınım nasıl oldu 11 kasım akşam beta 51, 13 kasım akşam beta 184, 15 kasım sabah beta 340 progestoran da 21 çıktı inşallah kese ve kalp atışını duyarım
Devlette mi baktırmıştınız özelde mi makine iyi miydi?Kalp atisini duydugum ultrasonda 6+3 yaziyordu.