Beta HCG 99.47

Eylull38

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
192
240
18
31
Kızlar bugün döngümün 31.günü.son adet tarihim 1 Kasımdı,yumurtlama günüm 22 Kasımdı,16-17-18 günler birliktelik oldu bide 22 si yumurtlama günü oldu. İki gün önce idrar testi yaptm koyu silik çıktı,bugün kan verdim beta HCG 99.47 çıktı sizce normal mi kaç haftalık oluyor?(Daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine en fazla 46 ya çıkmıştı sonra düşük oldu).99 iyi mi sizce

2 gün sonra bi daha kan verin o zaman anlaşılır sağlıklı olup olmadığı 3 4 hafta oluyo şu an ama son adet tarihinizden bu güne kadar hesaplayın kaç hafta çılarsa o kadarlıktır

İlk beta HCG degerinizin kac oldugunun hic bir onemi yok, ki yumurtlama gununuz dediginiz gibi 22’siyse de gayet normal gorunuyor. Asil onemli olan bundan sonra nasil artacagi. 2 gunde 1 en az %60 artarsa normal kabul ediliyor. Tam 48 saat sonra ve ayni yerde tekrar kan verin. İnsallah saglikli gebeliktir

Haftasonuna denk geldiği için veremem ama pazartesi tekrar baktiracam inş çok teşekkür ederim

Merhaba doktorunuzun tavsiyelerine uyup, artışı onunla birlikte gözlemleyin. 4.haftadasınız son adet tarihinize göre ve 4.hafta beta hcg değerleri 5 ile 426 arasındadır. Sizin ki de normal gözüküyor. Yumurtlama tarihiniz kesin mi? Test mi yaptınız? 16-18 arası sanki ovulation olmuş, embryo 2 hafta+2 gün daha erken ise 3 hafta olabilir. Beta HCG ye göre değil hekiminizin belirleyeceği yaşa göre hesap yapmalıyız. Müjdeli haberleriniz olsun.

Yumurtlama için test kullanmadım.akinti takibine göre tahmin ediyorum.uzayan akıntı 22 Kasım da gelmişti.normal beyaz akintilar ıslak günler yani 16-17-18 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…