Gebeliğe Hazırlık Beta HCG ACİL BAKAR MISINIZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elif mesli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
26
13
38
32
Kizlar bakar mısınız acil 1haftalik gebe olduğumu öğrendim artı kan tahlili verdim ilk 53.22doktor git bida gel tahlil ver dedi 33.31.3ye de kan tahlili verdim 33.43oldu ve dedi ki 1hafta sonra tekrar gel bakcaz yükselmiş mi diye böyle olup yükselen var mı birde bana progestan 200mg verdi sabah akşam iç diye kahve rengi lekelerim var lütfen acil BAKAR MISINIZ ilk defa hamile kaldım 2yil sonra 😭😭

Kizlar bakar mısınız acil 1haftalik gebe olduğumu öğrendim artı kan tahlili verdim ilk 53.22doktor git bida gel tahlil ver dedi 33.31.3ye de kan tahlili verdim 33.43oldu ve dedi ki 1hafta sonra tekrar gel bakcaz yükselmiş mi diye böyle olup yükselen var mı birde bana progestan 200mg verdi sabah akşam iç diye kahve rengi lekelerim var lütfen acil BAKAR MISINIZ ilk defa hamile kaldım 2yil sonra 😭😭
Düşme olmuş bidaha yükselmez kimyasal gebelik geçiriyorsun bende de önce kanama olmadı sonra başladı kanamam. En azından hamilr kalabildiğini görmüşsün kimyasal sonrası hamile kalan çok var hemen ardına üzülme geçmiş olsun

Kimyasal gibi duruyor canım hakkında hayırlısı olsun en azından hamile kalabiliyorsun üzme sakın kendini sonrasında şans daha yüksek diyorlar hep 🙏🏻

Olumsuz sonuçlanma riski yüksek ama üzülme çok şükür hamile kalabiliyorsun bak .. yine de Allah'tan ümit kesilmez

Back
X