- 2 Nisan 2022
- 196
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Asbarfat00
-
Kadin doğuma gittim ama sizcede bir hafta daha beklemelimiyim kahverengi lekelenmem neden oldu aceba ya kaç gundur . strese girdimDeğeriniz 1 den küçük gebelik yok. Kadın doğuma gitmeniz iyi olabilir
Olabilir ama kahverengi lekelenmelerim oldu ve gebelik testinde silik cikmisti aceba kimyasal gebelik mi geçirdimCanım hamıle değisin.Stres uyku yeme düzeni vs reglını etkılemıs olabılır
Yok ben kontrole gittim kist falan yok Allaha şükür biraz daha bekliyim olurum adet heraldeKist olabilir ama dediğim gibi buradan bizim doğru yorumlamamız mümkün değil. Geçmiş olsun.
Bu ay nedense herkezin regli bir tuhaflastiYok ben kontrole gittim kist falan yok Allaha şükür biraz daha bekliyim olurum adet heralde
Yok ben kontrole gittim kist falan yok Allaha sukurKist olabilir ama dediğim gibi buradan bizim doğru yorumlamamız mümkün değil. Geçmiş olsun.
Oyle yapicam büyük ihtimal ya biraz daha bekliyim bi 10 gün gecsin en azindan kasiklarimda ara ara agriyor adet olucak diyorum ama yokBu ay nedense herkezin regli bir tuhaflastibenimde senin gibi adet olmam gereken gunden once kahve akintilarim oldu ama adetim sokulmedi döngüm 33 ü gecmezken 49 gun oldu suanda .s.s. Yani epey tuhaf gecende kahve akimti geldi ama tam sokulcem derken akintim normale donuyor yani anliycagin 49 gun icinde 17 gun arayla iki kez lekelendim doktorumla konustuk ve duphaston kullanmaya basladim. Adet olduktan sonra muayeneye gidecegim zaten doktor bana gelsende ayni seyi yapicaz hic olmazsa adetten sonra gel kist varsa düsmüsmü düsmemismi bakariz dedi suan tek sorun adet olacakmiyim hapla bakalim sende cok erteleme kendi gelmezse gebelikten emin oldugunda söktürücü kullan doktora danisip
Canim senin durumun ne oldu hamile misinMerhabalar, benim de bat 9 Nisan cumartesiydi o gün önce açık pembe bir iki damla akıntım geldi, sonra idrardan sonra hafif pembe ya da kahverengi akıntım oluyor 3.gün bugün yani döngümün 30.günündeyim, gebelik testi aldım erken gebelik testi bile silik çıktı. Daha önce bir boş gebelik bir dış gebelik geçirdim doktora gitmeye korkuyorum şu an yine sağlıksız olacak diye. Durabilirsem bir hafta bekleyip öyle gideceğim hcg baktırmayaBöyle olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
İlk verdiğim hcg 129 çıktı düşük gibi gelmişti zaten 2 gün sonra 71 maalesef kimyasal gebelikmiş. Hala adetim gelmedi gecikmenin 10.günündeyim bekliyorumCanim senin durumun ne oldu hamile misin
Benimde gecikmişti 12 gub falan dun adet oldumİlk verdiğim hcg 129 çıktı düşük gibi gelmişti zaten 2 gün sonra 71 maalesef kimyasal gebelikmiş. Hala adetim gelmedi gecikmenin 10.günündeyim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?