BETA HCG ACİL BAKARMISINIZ

Kıııızz artışın gayet güzel gecikmen oldu ve artık daha hızlı artmaya başlicak kız onlar bu değerlere değer demiyor 1000 olana kadar hepsi moral bozmakta bir numara acaba küçük değerler başlamadan nasıl yükseliyormuş bu rakamlar saçmalıyorlar kendileri direkt 4 basamaklı mı değerle mi hamile kalmış

Evet canım bana 1000 lerden bahsetti ama ben çok erken farkettim gebeliği bence o yüzden değer az şuan çok mutsuz bir şekilde döndüm eve sağlık ocağından hala daha hamileyim sevincini yaşayamadım

Bir de ben reglden 3 gün önce idrar testinde 4 kez pozitif gördüm o şekilde öğrendim ilk sonra kan verdim beta 30 iki gün sonra beta 99 çıktı ebe hemşiresi birine sordurduk o gayet güzel artış takip etsin katlanarak gider dedi ama sağlık ocağındaki tüm umutlarımı mahvetti

300-500 degerle bile kimyasal.gebelik yasayabilen oluyor o yuzden az degerleri dikkate almiyolardir. Suan icin artışın guzel. Erken ogrendigin icin biraz sabirli olmalisin. Haftaya kese gormeye gidersin buyuk ihtimal. Deger 2500 olunca kese görülür

Bekleyip haftaya mı gideyim doktora acaba yoksa iki günde bi kan verip artışı takip mi edeyim

Sen yarın yine ver ondan sonra verme bak gör çarpa çarpa gidicek böyle düşünme valla senden çok ben üzülüyom kaç gündür gün geçtikten sonra değerin daha fazla artar bak ben 3 gün varken öğrendim 19’la sonra 84 sonra 136 en son 637 oldu 5 gün içinde 136 adet gecikmemin olduğu gündü 2 gün sonra verdim 637 oldu ondan sonra hiç vermedim bi iki gün bekledim doktora gittim minicik kese görünüyordu değerin güzel kötüyü çağırıp durma sevin kimseye söyleme 3 ay geçene kadar ben o salaklığı yaptım kıskanç ruhları cezbettim kendim ettim kendim buldum

Evet ben de söylemeyi düşünmüyorum en az 3 ay canım bol bol dua edin bekleyelim Allahım boş çevirmesin hepimize isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli içim ferahladı sayende çok teşekkür ederim

Amin inşallaj bacım dua ederim senin için sende benim için et hamilenin duası kabul olurmuş şöyle bi ferahla derin nefes al hamilesin bu bi gerçek yani değerinde güzel artmış eşinle konuş hamile moduna bürün ne hissedersen o olursun ağır kaldırma yüksek sesle konuşma sağlıklı beslenmeye başla sigara içiyorsan azalt arkana yaslan ayaklarını uzat göbüşünü sev şükret Rabbim önce sağlıklı şekilde karnında büyütsün sonra koynunda inşallah canım benim

Canım ne kadar incesin kalbim ferahladı tabiki dua ederim bir arkadaş daha var onun içinde senin içinde kendim içinde bugün namaz kılıp bol bol kuran okuyup dua edicem Rabbim açılan ellerimizi boş çevirmez Sağlıklı sıhhatli hepimize de nasip etsin birlikte büyütelim inşallah

Rabbim şimdiden kabul etsin Allah razı olsun balım gerçek adım Aleyna duada öyle geçir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…