Beta hcg acil kızlar

eabtu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
227
46
18
26
Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim

Normal gayet sağlıkla gelir inşallah

Daha doktora gitmedik cumartesi gideceğiz biraz da belki kalp atışını duyarız diye beklemek istedim
Anladım canım en iyisi yapıyorsun stres yapma güzel yükselmiş bence kesede görünür artık allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Anladım canım en iyisi yapıyorsun stres yapma güzel yükselmiş bence kesede görünür artık allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gayet iyi, doktora gidip keseyi görebilirsiniz artık betanın önemi yok

normal 2 günde ikiye katlanarak gidiyo

Merhaba bende 15 temmuzda hcg değerim 971 idi 17 temmuzda yaptırdım 1679 çıkmış tam iki katı değil referans dışı değer olarak gözüküyor hersey normal mi acaba

Merhabalr ben de dün kan verdim sonucum biraz önce çıktı hcg değer 6,7 adetime daha iki gün var sizce yükselir mi çok korkuyorum yükselmezse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…