Bir hafta da çok fazla değil miGüzel görünüyor artışın canım normal bence sürekli kan verme
Yok ya gayet güzel yükselmişBir hafta da çok fazla değil mi
Cumartesi günü doktora gideceğiz kese gözükür inşallahYok ya gayet güzel yükselmiş
Şu anda gozmuyor mü keseCumartesi günü doktora gideceğiz kese gözükür inşallah
Daha doktora gitmedik cumartesi gideceğiz biraz da belki kalp atışını duyarız diye beklemek istedimŞu anda gozmuyor mü kese
Normal gayet sağlıkla gelir inşallahKızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Anladım canım en iyisi yapıyorsun stres yapma güzel yükselmiş bence kesede görünür artık allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinDaha doktora gitmedik cumartesi gideceğiz biraz da belki kalp atışını duyarız diye beklemek istedim
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım en iyisi yapıyorsun stres yapma güzel yükselmiş bence kesede görünür artık allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canımNormal gayet sağlıkla gelir inşallah
Inşallah canımAmin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gayet iyi, doktora gidip keseyi görebilirsiniz artık betanın önemi yokKızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim
normal 2 günde ikiye katlanarak gidiyoKızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba bende 15 temmuzda hcg değerim 971 idi 17 temmuzda yaptırdım 1679 çıkmış tam iki katı değil referans dışı değer olarak gözüküyor hersey normal mi acabaAnladım canım en iyisi yapıyorsun stres yapma güzel yükselmiş bence kesede görünür artık allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?