Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 3 gün önce beta hcg testi verdim 23 çıktı bugun de 36 çıktı sizce normal mi
Malesef çok düşükMerhaba ben 3 gün önce beta hcg testi verdim 23 çıktı bugun de 36 çıktı sizce normal mi
Merhaba ne yaptınız. Benim sali günü aile sağlığı merkezinde idrarda hamilelik testine bakıldı. Şüpheli pozitif çıktı Çarşamba günü hastanede beta hcg baktılar 61.62 çıktı. Bugün doktorum tekrar beta hcg istedi 65.66 çıktı. Böyle olup beta hcg artan var mı çok merak ediyorum.
İki günde bir baktır ve iki katına yükselmesi gerekiyorMerhaba ne yaptınız. Benim sali günü aile sağlığı merkezinde idrarda hamilelik testine bakıldı. Şüpheli pozitif çıktı Çarşamba günü hastanede beta hcg baktılar 61.62 çıktı. Bugün doktorum tekrar beta hcg istedi 65.66 çıktı. Böyle olup beta hcg artan var mı çok merak ediyorum.
Nasıl bir tedavi uyguladı doktor.Bebeği kaybettik verilere göre dedi doktor kan sulandırıcı verdi iğne ve hap pazartesi veya salı günü gitcem bir mucize olursa beta hcg yükselirse tedavi sonuç verdi ama ben zannetmiyorum çünkü ben bebeğimi kaybettim öyle hissediyorum