Beta hcg AcİLL

anneolmakkisteyenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
15
3
1
21
Arkadaşlar adetim 31 gün geçti butin hamilelik belirtilerim var 19 Nisan'da kan verdim 1.19 çıkmıştı bide dün yani 4 Mayıs'ta verdim referans aralığı 0-0 eiyo sonuçta 0.78-- sizce ne bu kafayı yicem artık düşünmekten nolur cevap yazın

Regliniz 31 gün geçmiş betanin düşük çıkması imkansiz.. eğer ki hamile olsaydınız daha yüksek çıkardı isterseniz bı doktora gidin içinizde rahatlar hem..

Bu gecikmeyle bebeğiniz yaklaşık 2 aylık olmalıydı ve beta değeriniz çok yüksek çıkmalıydı maalesef hamilelik yok ama bence öncelikle neden bu kadar gecikme yaşadığınızı öğrenmek için bir uzmana başvurmanız gerekiyor.

Arkadaşlar adetim 31 gün geçti butin hamilelik belirtilerim var 19 Nisan'da kan verdim 1.19 çıkmıştı bide dün yani 4 Mayıs'ta verdim referans aralığı 0-0 eiyo sonuçta 0.78-- sizce ne bu kafayı yicem artık düşünmekten nolur cevap yazın
Canım gebelik yok olsa zaten çıkardı 5 den sonrası gebelik sayılabilir o hcgde ilk oluşumda çıkan değer gecikmeye baya kaç binlerde çıkması gerekir gebelik yok yani muhtemelen stres yaptıkça gecikiyorsun yada mevsim gecisinden olabilir bir kadın doğuma git muayne ol söktürücü verir sana

Merhaba 4ayın 25 idrar testi yaptım ve silik çıktı ertesinden kan testi yaptım 136 çıktı daha sonrasında idrar testine devam ettim artarak kırmızıya döndü 5ayın 4de yine kan testi verdim ve 567 çıktı ardından özel hastaneye gittim keseyi alttan gördü lakin içi boş dedi antibiyotik yazdı sizce beklemeliymiyim geç döllenme olabilir mi

Negatif canım 0-5 arası referans değeri 0. İle olan her şey negatif demek 5 üstü gebelik kabul ediliyor gecikmen icin doktora git mutlaka

Merhaba 4ayın 25 idrar testi yaptım ve silik çıktı ertesinden kan testi yaptım 136 çıktı daha sonrasında idrar testine devam ettim artarak kırmızıya döndü 5ayın 4de yine kan testi verdim ve 567 çıktı ardından özel hastaneye gittim keseyi alttan gördü lakin içi boş dedi antibiyotik yazdı sizce beklemeliymiyim geç döllenme olabilir mi

Çok karisik yazmissiniz son adet tarihiniz kaç? Antibiyotik neden yazildi

29 nisan başlangıç 1 nisan bitiş ve 25inde idrar testi yaptım ve silik çıktı ertesi gün kan verdim 136 çıktı ve atfı ardına idrar testi yaptık silik çıktı kırmızıya dönüyordu ve en son dün kan verdim 567 çıktı hastaneye gittim kese boş dedi alttan baktı ve kanama olduğunu söyledi yeni başlamış galiba antibiyotik dediğim folikasit

Back
X