Beta hcg acilll

İki günde birse iyi canım adım adım gidiyor ama iyiye gidiyor. Rahat ol strese girme şiddetli ağrı kanama yoksa sağlıklı ilerliyor demektir.
İki günde bir ikiye katlamadığı ve az yükseldiği için dış gebelikten şüpheleniyorum biraz. Dış gebelikte de değerler aynı böyle mi ilerliyor acaba bilginiz varmı

İki günde bir ikiye katlamadığı ve az yükseldiği için dış gebelikten şüpheleniyorum biraz. Dış gebelikte de değerler aynı böyle mi ilerliyor acaba bilginiz varmı
Dış gebelik hakkında bilgim yok ama öyle olsaydı iki katıüç olaral ilerlemez. İki günde bir 100–200–300 olarak ilerledi

%60 artis yeterli canim benimde tam 2 kati artmiyodu sonradan firladi cok sukur 12. Haftadayiz ♥️ İcini ferah tut %60 yakaliyosan problem yok bence bi kontrole git

Kızlar merhaba bende aynı dertten muzdaripim değerlerim şu şekilde
27 Kasım 196
29 Kasım 417
2 Aralık 898
4 Aralık 1259
5+3 haftalık olduğunu söyledi doktor ama henüz keseyi göremedi. Ondan dolayı da dış gebelik olabilir dedi. İçim hiç rahat değil bugün de tam rahmin üstünde batma gibi bir ağrı var. siz ne dersiniz normal mi?

27 Kasım 196
29 Kasım 417
2 Aralık 898
4 Aralık 1259
5+3 haftalık olduğunu söyledi doktor ama henüz keseyi göremedi. Ondan dolayı da dış gebelik olabilir dedi. İçim hiç rahat değil bugün de tam rahmin üstünde batma gibi bir ağrı var. siz ne dersiniz normal mi?
Aslında değerler iyi gibi.zaten şu an bu değerle kese görmesi zor.1500leri geçince vajinal kese görünür diye biliyorum.6 aralıkta bir daha gidin o zaman kesinleşir.

27 Kasım 196
29 Kasım 417
2 Aralık 898
4 Aralık 1259
Kese görmek için erken değerlerinde fena değil telaş yapma hemen..benim 2700 lerde anca görünmüştü.

Aslında değerler iyi gibi.zaten şu an bu değerle kese görmesi zor.1500leri geçince vajinal kese görünür diye biliyorum.6 aralıkta bir daha gidin o zaman kesinleşir.

Kızlar size yazdıktan hemen sonra parlak kırmızı renkte bir kanamam oldu. Bu normal birşey midir? Sabahtan beri karnım ağrıyordu birde.gereksiz telaş yapmak istemiyorum ama bu durum normal değil gibi geldi.

Kızlar size yazdıktan hemen sonra parlak kırmızı renkte bir kanamam oldu. Bu normal birşey midir? Sabahtan beri karnım ağrıyordu birde.gereksiz telaş yapmak istemiyorum ama bu durum normal değil gibi geldi.
Devam ederse kanaman düşük olma ihtimali var son artışın biraz düşük olmuş doktor rahım içini gördü mü kalınlaşma var mı

Kanama pek hayrlı değil ya hemen bi doktora git istersn belki prgstan falan verir bekleme

Back
X