Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bilmiyorum ama internetten baktım kuzum 5.6 haftalık ken 1000.50000 arası olması gerekiyormuş18545 hcg doktor 5 haftalik dedi kizlar lutfen bilgi verin
Normal gibi benceTam bilmiyorum ama internetten baktım kuzum 5.6 haftalık ken 1000.50000 arası olması gerekiyormuş
Bos gebelikten cok korkuyorumm ya degerler iyi dimiTam bilmiyorum ama internetten baktım kuzum 5.6 haftalık ken 1000.50000 arası olması gerekiyormuş
Hayir canm bakilmadi son adet tarihine gore 5+2ydi keseyi gordu hatta fotograf verdi 2 hafta sonra gel bebek varmi kalp atisi varmi bakalim dedi degerlerim normalmi yani haftaligina gore bilmyrmAdetten kac gün sonraki degerin birde 2 güne 1 baktirdiniz mi düzenli artış varsa boş gebelik olmaz
Gorundu canim son adet tarihine gore 5+2 oluyo kan verdigimdeBu değerle kese görünür görünmedi mi yükselme çok iyi çok yüksek 5 haftaya gore
Eee o zaman sen neyi soruyorsun ki canım şimdi 7 hafta bitmeye o kesenin içinde bebek oluşacak onu bekleyeceksinGorundu canim son adet tarihine gore 5+2 oluyo kan verdigimde
Kese görünmüş 2 hafta sonra da kalp atisini duyarsın stres yapma kesen görünmüş kalp atisini duyduğunda icin rahat ederHayir canm bakilmadi son adet tarihine gore 5+2ydi keseyi gordu hatta fotograf verdi 2 hafta sonra gel bebek varmi kalp atisi varmi bakalim dedi degerlerim normalmi yani haftaligina gore bilmyrm
Aynn cnm insallh benim merak ettigim bos gebelik cok varmis beta hcg iyimi diye merak ettim haftasina gore 5 sene bekledim ben hamile kalabilmk icin rabbim birden verdi ve biz hala inanamiyoruz bos gebelikten cok korktum o yuzden merak ediyorum degerlerim iyimi diyeKese görünmüş 2 hafta sonra da kalp atisini duyarsın stres yapma kesen görünmüş kalp atisini duyduğunda icin rahat eder
Benim de 6 +3 te 15000 lerdeydi ama düşük yaptım malesef doktor ikiz gebelikti muhtemelen demişti18545 hcg doktor 5 haftalik dedi kizlar lutfen bilgi verin
Sadece bhcg ile hafta belirlenmiyor. Son adet tarihine de bakılıyor. Hayırlı olsun.18545 hcg doktor 5 haftalik dedi kizlar lutfen bilgi verin
Neden aklınıza kötüsünü getiriyorsunuz doktor boş gebelikten mi şüphelendiBos gebelikten cok korkuyorumm ya degerler iyi dimi
Değerin gayet güzel canım insaAllah yavrun seninledir o güzel duyguyu yaşarsın benimde 5.senemde bebeğim geldi nasip herşey hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bi hamile duasıAynn cnm insallh benim merak ettigim bos gebelik cok varmis beta hcg iyimi diye merak ettim haftasina gore 5 sene bekledim ben hamile kalabilmk icin rabbim birden verdi ve biz hala inanamiyoruz bos gebelikten cok korktum o yuzden merak ediyorum degerlerim iyimi diye