Beta hcg adet döneminden 2 gün önce 12 kızlar yardım

Ben kımyasal yaşadım malesef
Bende kimyasal yaşadım şuanda yaşıyorum ama kimyasal iyiymiş diye anlatıyordu bı doktor hatta kimyasal gördükleri ay hamile kalan bir sürü anne var vücut kendini temizliyor yeniliyormus daha kolay hamile kaliniyormus en azından kısır değiliz sorun yokmuş diye avutucaz kendimizi

Bende kimyasal yaşadım şuanda yaşıyorum ama kimyasal iyiymiş diye anlatıyordu bı doktor hatta kimyasal gördükleri ay hamile kalan bir sürü anne var vücut kendini temizliyor yeniliyormus daha kolay hamile kaliniyormus en azından kısır değiliz sorun yokmuş diye avutucaz kendimizi
benım cok sukur bır oğlum var kuzum bu ıkıncı olacak ınsallah rabbım verırse benım dongumu cok etkıledı sadece bu kımyasal21.günüm daha yenı yumurtlama goruyorum düşün normalde 13.gün gorurum genellıkle , bakalım bu ay ne olacak pesıne oluyormuymus gorecegiz :)

benım cok sukur bır oğlum var kuzum bu ıkıncı olacak ınsallah rabbım verırse benım dongumu cok etkıledı sadece bu kımyasal21.günüm daha yenı yumurtlama goruyorum düşün normalde 13.gün gorurum genellıkle , bakalım bu ay ne olacak pesıne oluyormuymus gorecegiz :)
Benimde iki kızım var biri 14 biri 4 yaşında 🤭 ama işte 10 çocukta olsa geçen yaş erkeğin sperm durumu beslenme gibi şeyler etkiliyo. Mesela ben ilk kızıma bir haftada hamile kalmıştım ikinci kızımda tedaviyle hamile kaldım şimdi 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo en sonunda kimyasal oldu.

Kimyasal geçirdim sonraki ay 3 günlük bı regl yaşadım regl kasımın 2 sinde bitmişti 5 inde yumurtlama akıntım geldi ertesi gün korunmasız ilişki oldu daha sonra eşimle 10 15 gün yan yana gelemedik ayrıydik. Adet 2 gün geçti test yaptım anında pozitif kan verdim 1245 geldi demem o ki en fazla 2 adet geçmeden hamile kalma şansı yüksek oluyor. Yediklerine çok dikkat et kendini Yorma en önemlisi akışına bırak 🥰 ben bu ay hiç gebeliği aklima bile getirmedim bat günü testi elime aldım geri bıraktım yoktur diye 2 gün geçti 2. Gün içimdeki ses beni zorladı yap yap diye negatif göreceğime o kadar şartlamisim ki kendimi pozitifi görünce 10 saat aynada kendim ile bakıştım 😂

Beta hcg adet döneminden 2 gün önce 12 bugün bat günüydü beta hcg 25 çıktı çok mu düşük kızlar :KK43: böyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı
Merhabalar son durumunuzu ogrenebilir miyim bende değeri 10 iken öğrendim. Sonra ara ara kahverengi akıntım oldu. Sizde de oldu mu acaba yardımcı olur musunuz

Back
X