Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifBu nedemek pozitif mi negatif mi menapozmu daha gencim
Var yani dimi biraz araştırdım o 7 sayıyı google bana dedi 1yıl menapoz çok korktumGebelik var demek, ama sağlıklı mı değil mi betanın artışı değerlendirilmeli. O yüzden kadın doğumdan randevu alıp muayene olmanız en doğrusu.
HamilemiyimPozitif
Pozitif
Evet hayırlı olsunHamilemiyim
Allah razı olsunEvet hayırlı olsun
4mü şaka yapıyon dimi ltfn ciddi olKiz yaklasik 4 haftalik hamilesin ne menapozu![]()
Yaşım 25Yaşınız gençse menapoz olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle gebesiniz ama dediğim gibi sağlıklı olup olmadığını değerlerden anlamanız gerekir. O yüzden mutlaka muayene olun.
Tabi doktor daha net soyler ama kabaca 4tur. Cumaya doktora git keseyi gorursun.4mü şaka yapıyon dimi ltfn ciddi ol![]()
Evet değer 227 çıkmış yaklaşım 4 haftalık hamilesiniz tebrik ederim . 2 günde 1 betahcg testi yaptırmalısınız 2 kat artması lazım sağlıklı bir gebelik için en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanından randevu alın. Hayırlı olsun4mü şaka yapıyon dimi ltfn ciddi ol![]()
Teşekür ederim allah razı olsunEvet değer 227 çıkmış yaklaşım 4 haftalık hamilesiniz tebrik ederim . 2 günde 1 betahcg testi yaptırmalısınız 2 kat artması lazım sağlıklı bir gebelik için en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanından randevu alın. Hayırlı olsun![]()
Hemen randuvu bakacamTabi doktor daha net soyler ama kabaca 4tur. Cumaya doktora git keseyi gorursun.