PozitifBu nedemek pozitif mi negatif mi menapozmu daha gencim
Var yani dimi biraz araştırdım o 7 sayıyı google bana dedi 1yıl menapoz çok korktumGebelik var demek, ama sağlıklı mı değil mi betanın artışı değerlendirilmeli. O yüzden kadın doğumdan randevu alıp muayene olmanız en doğrusu.
HamilemiyimPozitif
Pozitif
Evet hayırlı olsunHamilemiyim
Allah razı olsunEvet hayırlı olsun
4mü şaka yapıyon dimi ltfn ciddi olKiz yaklasik 4 haftalik hamilesin ne menapozu
Yaşım 25Yaşınız gençse menapoz olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle gebesiniz ama dediğim gibi sağlıklı olup olmadığını değerlerden anlamanız gerekir. O yüzden mutlaka muayene olun.
Tabi doktor daha net soyler ama kabaca 4tur. Cumaya doktora git keseyi gorursun.4mü şaka yapıyon dimi ltfn ciddi ol
Evet değer 227 çıkmış yaklaşım 4 haftalık hamilesiniz tebrik ederim . 2 günde 1 betahcg testi yaptırmalısınız 2 kat artması lazım sağlıklı bir gebelik için en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanından randevu alın. Hayırlı olsun4mü şaka yapıyon dimi ltfn ciddi ol
Teşekür ederim allah razı olsunEvet değer 227 çıkmış yaklaşım 4 haftalık hamilesiniz tebrik ederim . 2 günde 1 betahcg testi yaptırmalısınız 2 kat artması lazım sağlıklı bir gebelik için en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanından randevu alın. Hayırlı olsun
Hemen randuvu bakacamTabi doktor daha net soyler ama kabaca 4tur. Cumaya doktora git keseyi gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?