Beta hcg artis oranim nasil

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Pazartesi beta hcg 79.72 cikti. 2 gun sonra yani carsamba 245.30 cikti. doktor neredeyse 3 katindan bile fazla artmis bu super. haftaya carsamba gel vajinal ultrasonla bakalim gozukecekmi kese, 2 kati artarsa gozukur ama gozukmeyedebilir endiselenme degerlerin cok iyi, artis cok iyi gozukmese yeniden kan verir artisina bakariz dedi.
Siz ne dusunuyorsunuz bu neredeyse 3 katindan fazla artis icinn

Sen bana umut oldun kizzz hergun deniyorum nerdeyse adetim iki gün önce bitti hadi sıra bende inşallahhhhh :halay:
Hergun yapma canim sperm kalitesi duser faydasi olmaz ben iki gunde bir yaptim ama yumurtlama gununden 1 onceki gun ve yumurtlama gunumde yaptim hep yani soyle anlatiyim
23 u yumurtlama gunumdu ogun yaptim onceki gun ve sonraki gun yaptim garantiye almak icin.
Ondan sonrada daha hiic yapmadim gina gelmisti artik :)

Hergun yapma canim sperm kalitesi duser faydasi olmaz ben iki gunde bir yaptim ama yumurtlama gununden 1 onceki gun ve yumurtlama gunumde yaptim hep yani soyle anlatiyim
23 u yumurtlama gunumdu ogun yaptim onceki gun ve sonraki gun yaptim garantiye almak icin.
Ondan sonrada daha hiic yapmadim gina gelmisti artik :)
Aynen valla şimdiden geldi bana ama napalım ben bi doktora sordum adet bittikten sonra 10 gün boyunca gün aşırı diyo inşallah tutar yaaa soğan suyu da iciyorum

Cnm biz berabr test yapcktk hatrladin mi tabi sen erkn ogrendn bebisini bnde yaptm 3 test ucude pozitif kan vercm pazartesi gunu dua et olurmu bu arada degerler super boyle gider insallah

Sizin kese vajinal muayene ile beta kacken gozuktu. birde ben hapsurunca oksurunce kasiklarimda baski hissediyorum bu normalmi

Vajinal muayene olmadım normal usg ile 5+4 te keseyi gördüm. Kistim var zaten Vajinal muayene mümkün değil cinsel temas bile yasak bana. Baskı normal çünkü rahim büyüyor o sebepten öyle hissediyorsun

Vajinal ultrasonlamii aa doktor 1500-2000 arasi olursa alttan ultrasonla gorebilme olasiligimiz yuksek demistii ama

Evet vajinal.
Evet o değerlerde görünür zaten.
Benim değerim 109 çıkmıştı dr biraz bekleyelim dedi.
Ben de hemen tekrar kontrole gitmedim 1 hafta bekledim öyle gittim.
Değer 3205 çıktı gidince öyle gördük.

Back
X