- 4 Kasım 2019
- 127
- 47
- 98
- Konu Sahibi Saricicek2020
Kızlar betahcg cuma 205.16 pazartesi 488.79 çıktı şimdi yani cuma 3910 çıktı çok mu artmış ne düşünüyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep aynı hastane ve aynı saatte verdiyseniz kanı biraz fazla artmış gibiKızlar betahcg cuma 205.16 pazartesi 488.79 çıktı şimdi yani cuma 3910 çıktı çok mu artmış ne düşünüyosunuz
Evet aynı hastane aynı saatler hep sabah yaptırdım bana da garip geldiHep aynı hastane ve aynı saatte verdiyseniz kanı biraz fazla artmış gibi
Sorun yoktur bence sağlıkla ilerler insAllahEvet aynı hastane aynı saatler hep sabah yaptırdım bana da garip geldi
Yanlış yazmışım cumartesi 205.16 çıktıBana cumadan pazartesiye olan artış az gibi geldi sanki
İnşallah teşekkür ederim yanlış yazmışım cumartesi 205.16 çıkmıştıSorun yoktur bence sağlıkla ilerler insAllah
O zaman sıkıntı yok bence artması değil artmaması paniğe sebep hayırla gelsin inşallahYanlış yazmışım cumartesi 205.16 çıktı
Normal değerleriniz bence benimde fazla arttığı oldu sıkıntı görülmedi keseyi gördünüz muİnşallah teşekkür ederim yanlış yazmışım cumartesi 205.16 çıkmıştı
Çok teşekkür ederim pazartesi doktora gidicem ne zaman kalp atısı duyulur acabaO zaman sıkıntı yok bence artması değil artmaması paniğe sebep hayırla gelsin inşallah![]()
Pazartesi doktora gidicem 1000i geçsin öyle gideyim demiştim keseyi kesin görelim diyeNormal değerleriniz bence benimde fazla arttığı oldu sıkıntı görülmedi keseyi gördünüz mu
Hadi hayırlısı bklmPazartesi doktora gidicem 1000i geçsin öyle gideyim demiştim keseyi kesin görelim diye
Teşekkür ederimHadi hayırlısı bklm
Gayet guzel yükselmiş endiselenmeyin yavas yukselmesi daha kotu. Varsin hizla yükselsin ki olumsuzluk işareti olmasın. Hızlı katlaniyorsa ikiz olma ihtimali olabilir diye düşünüyorumKızlar betahcg cuma 205.16 pazartesi 488.79 çıktı şimdi yani cuma 3910 çıktı çok mu artmış ne düşünüyosunuz