B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 8 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #1 Arkadaşlar adetten bir gün önce kan vermiştim 18 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün tekrar verdim 47 çıktı , sizce sağlıklı yükselir mi böyle olan var mı
Arkadaşlar adetten bir gün önce kan vermiştim 18 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün tekrar verdim 47 çıktı , sizce sağlıklı yükselir mi böyle olan var mı
B birdebayil Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 150 Emoji Skoru 80 Puanlar 28 Yaş 33 8 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #2 bilinmeyenselen .!.: Arkadaşlar adetten bir gün önce kan vermiştim 18 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün tekrar verdim 47 çıktı , sizce sağlıklı yükselir mi böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba şuan için sorun görünmüyor ama gün aşırı kan vermeye devam edin
bilinmeyenselen .!.: Arkadaşlar adetten bir gün önce kan vermiştim 18 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün tekrar verdim 47 çıktı , sizce sağlıklı yükselir mi böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba şuan için sorun görünmüyor ama gün aşırı kan vermeye devam edin
B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 8 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #3 birdebayil .!.: Merhaba şuan için sorun görünmüyor ama gün aşırı kan vermeye devam edin Genişletmek için tıkla... Pazartesi tekrar vereceğim, inşallah artmış olur
birdebayil .!.: Merhaba şuan için sorun görünmüyor ama gün aşırı kan vermeye devam edin Genişletmek için tıkla... Pazartesi tekrar vereceğim, inşallah artmış olur
B birdebayil Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 150 Emoji Skoru 80 Puanlar 28 Yaş 33 8 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #4 bilinmeyenselen .!.: Pazartesi tekrar vereceğim, inşallah artmış olur Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
bilinmeyenselen .!.: Pazartesi tekrar vereceğim, inşallah artmış olur Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 8 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #5 birdebayil .!.: İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız Genişletmek için tıkla... Amin inşallah , sizde öyle
birdebayil .!.: İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız Genişletmek için tıkla... Amin inşallah , sizde öyle